Jump to content

[RF-SPORT]Steaua a anunţat transferul lui Harlem Gnohere: Dorinţa mea este să jucăm în UEFA Champions League.


Alecks.

Recommended Posts

"FC Steaua Bucureşti anunţă transferul lui Eddy Harlem Gnohere, jucător provenit de la Dinamo Bucureşti. Atacantul francez în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate şi a devenit primul străin care a evoluat pentru Steaua şi Dinamo în istorie. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!".

 

La Steaua, Harlem Gnohere va încasa de trei ori mai mulţi bani decât la Dinamo, 15.000 de euro lunar, şi 50.000 de euro la semnătură, a anunţat finanţatorul clubului, George Becali.
 
"Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la Steaua, alături de care îmi doresc foarte mult să obţin trofee în anii pe care îi voi petrece aici. Cea mai mare dorinţă a mea este să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UEFA Champions League, acesta din urmă fiind un obiectiv măreţ pentru orice fotbalist din lume", a afirmat Harlem Gnohere.
 
Gnohere a ajuns la Dinamo în vara anului 2015, iar de atunci a jucat 59 de meciuri în competiţiile interne şi a marcat 24 de goluri. Gnohere a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC, după care a evoluat în Elveţia, la FC La Tour, FC Bulle şi FC UGS Geneva, şi în Belgia, la Excelsior Virton, Charleroi, KVC Westerlo, Royal Excel Mouscron şi RAEC Mons.
 
                      gnohere-alexandru-dobre.jpg?width=605  sursa: mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...