Jump to content

[RF-SPORT]Gigi Becali a anunţat două transferuri la Steaua: Morais a semnat. Acum îi fac contractul lui Gnohere.


Alecks.

Recommended Posts

"Să ştie toată lumea, eu nu mint. Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu «Bizonul». La mine ce e «da» e «da» şi ce e «nu» e «nu». Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000", a declarat Becali.

 

Becali a mărturisit că s-a sfătuit cu directorul sportiv al echipei, Mihai Stoica, înainte să îl transfere pe Gnohere şi a spus că îşi doreşte ca atacantul de 28 de ani să facă pereche în atacul Stelei cu Denis Alibec.
 
"M-am consultat şi cu Meme pentru Gnohere, am zis că e un jucător cât de cât tehnic şi merită să îl luăm. Acum trebuie să vadă Reghe cum merge jocul cu el şi cu Alibec în teren în acelaşi timp. Trebuie văzut cum e mai bine. «Bizonul» a semnat pe doi ani şi jumătate. Dinamo nu putea să îi ofere atât. Eu îi fac milionari, de aia vor la Steaua. Antrenori, jucători, eu îi fac milionari. Pintilii, de exemplu, a câştigat vreo trei milioane", a mai precizat Becali.
 
Cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Harlem Gnohere se află la Dinamo din 2015, perioadă în care a jucat 59 de meciuri în competiţiile interne şi a marcat 24 de goluri.
 
                             7376567-mediafax-foto-marian-ilie.jpg?wi  sursa: mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...