Jump to content

[RF-SPORT]ULTIMA oferta pentru Mayweather! Cat primeste ca sa se BATA cu McGregor.


Ezeq

Recommended Posts

Mayweather afirmase anterior ar putea renunta la retragere daca i se va oferi suma de 100 milioane de dolari pentru a se lupta cu McGregor, starul artelor martiale mixte.

 

"Sunt singurul cu care McGregor se afla sub contract (in calitate de conducator al UFC) si care poate organiza aceasta lupta, iar oferta mea este urmatoarea: 25 milioane dolari pentru Mayweather, tot atat pentru Conor si vom negocia repartizarea drepturilor TV", a declarat Dana White, presedintele UFC, in cursul unei emisiuni a postului de radio FoxSports.

 

"Cun poti sa crezi tu ca poti conduce negocierile? Ultimul tau mare meci a lasat un gust atat de amar incat nimeni nu mai vrea sa te vada", a adaugat el la adresa lui Mayweather, referindu-se la ultima lupta a americanului, impotriva filipinezului Manny Pacquiao, care a avut loc in mai 2015 si a generat venituri record, insa din punct de vedere sportiv nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

 

 

Retras din ring in septembrie 2015, Mayweather a castigat toate cele 49 de meciuri disputate pe parcursul carierei sale, adunand totodata o avere impresionanta, estimata la 800 milioane dolari.

 

Fostul pugilist a afirmat recent ca se considera "cel mai bun boxer din istorie", mai mare chiar decat legendarul Muhammad Ali, dupa cum a asigurat intr-un interviu acordat postului de televiziune ESPN.

 

"Eu nu am nevoie sa lupt din nou, McGregor si-a facut un nume in ultimii doi-trei ani, in timp ce eu am dominat in cursul intregii mele cariere asa cum niciun alt boxer nu a mai facut-o sau niciun alt sportiv", a spus campionul american, in varsta de 39 ani.

 

El a recunoscut, insa, ca l-ar tenta un meci cu McGregor, dar nu accepta sa urce iarasi in ring pentru mai putin de 100 milioane dolari. "Suntem dispusi sa-i oferim 15 milioane de dolari lui McGregor si am putea negocia si un procent din retetele drepturilor de televizare, insa noi trebuie sa avem ultimul cuvant de spus in negocieri. Cum poate un tip sa pretinda 20 sau 30 milioane de dolari cand nu a avut niciodata o lupta de 8 sau 9 milioane?", a adaugat Mayweather.

 

McGregor, in varsta de 28 ani, are in palmares 21 de victorii si 3 infrangeri, fiind marea vedeta a circuitului UFC.. La fel ca Mayweather, irlandezul si-a facut un nume prin stilul sau de lupta, aroganta si declaratiile sale zgomotoase.

 

Agerpres

 

sursa:sport

ultima-oferta-pentru-mayweather-cat-prim

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...