Bob # dZ 0 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Nume : alli Nick : StRanger Vârstă :19 Motiv :Îmi place aceasta comunitate si sunt aici de peste un 1 ani Adresa de contact : htcone800(Steam) sau htc-rf800@yahoo.com sau PM Timp alocat forumului : 2 ore Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Zona IT De ce ai ales aceste sectiuni?: 1-pentru ca aceasta este specialitatea mea preferata 2-si acest lucru este majoring in scoala 3-si nimeni nu-l maner De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: pentru ca vreau sa aiba grija de aceasta comunitate Ai mai moderat pe IPB?: da. Ce înţelegi prin "Post hunt"?: post dupa altul Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Doua posturi intr-un interval scurt de 24h Ce înseamnă "Warez"?: piraterie Ce înseamnă "NSFW"?: not safe from work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?:Pai cum am zis POST-HUNT este un post care nu isi are locul,iar off-topic nu are nicio treaba cu subiectul dezbatut. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: idei noi, pe care membrii curiozitate. Ai citit regulamentul forumului ?: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Un mare contra, treci la regulament si citeste'l Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyStErYDoGg 477 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Quote <p>Conditii : Minim 60 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 <p>Conditii : Minim 60 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Cand o sa ai ceva activitate poti reveni cu o cerere. Multumim de interes. Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts