RayMonD . 3 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Nick: RayMonD . Prenume: RayMonD - Florin Vârstă: 17 Locaţia: București ( stabilit în Germania ) Ocupaţie: Elev Jocul(rile) preferat(e): Counter-Strike 1.6 / Metin2 Hobby-urile tale: Sportul ( Fitness ) Interese: În viața de zi cu zi : Îmi place foarte mult sportul și aș vrea să ajung undeva la un antrenor de fitness . Pentru rangfort : nu am nici un interes , pur și simplu fiind stabilit în Germania nu sunt așa foarte mulți Romanii și nu prea am cu cine vorbi , aș putea spune că interesul meu anume aici in comunitatea aceasta ar fii să îmi fac câți mai mulți prietenii langă care să ma simt bine și să îi pot numi o , oarecum "familie" Descriere personala: Simțul umoruli , acesta este foarte importat și pe , parcurs aș dori să mă cunoașteți voi (update : dacă macar ai ajuns până aici si ai citit câte ceva despre mine te rog să lasi în comentariu enjoy . Multumesc ) De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Internet Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Momentan nu există O frază de sfârşit : Sper să ne înțelegem cu toții cât mai bine și să ne bucurăm împreună de acest forum pe care , spun eu este destul de bine pus la punct din văzutele mele Edited January 28, 2017 by RayMonD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Bun Venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca. 141 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Bine ai venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Bun Venit ,sper din tot sufletul sa gasesti aici tot ce ai nevoie si sa te simti bine #WELCOME Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayMonD . 3 Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Vă mulțumesc pentru că nici măcar nu ați citit un sfert din prezentare . Toată lumea a postat doar pentru +1 . Mulțumesc oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Enjoy. Bine ai venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriNNker 749 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Bun venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soMMMex 655 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Bine ai venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soMMMex 655 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Bine ai venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Sedere placuta #Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts