Braun. 1 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nume :Plugin vip Versiune :oricare Descriere detaliata: as avea nevoie de un plugin vip daca se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Deci ... Nu poti sa faci decat o cerere odata la 3 zile ,ai mai facut o cerere pentru plugin-ul de Parasuta Dar eu ti-am spus sa faci cerere pentru vip daca doresti ajutor asa ca am sa-ti las mai jos link-ul de dowload Link Dowload : http://www.girlshare.ro/3489737939.6 1.Flag-ul la vip este : bit 2.Fisierul vip.txt il adaugi in cstrike ( Il editezi dupa bunul plac ,cu adresa de contact si pret vip cat vrei tu ) Ti-am lasat intr-un folder si tot versiunea aia doar ca are adaugat in plus la meniul de vip Plugin-ul este testat de mine ,il folosesc si eu la mine pe server deci este Ok. CVAR ==> amx.cfg money_per_damage "3" bani primiti pe damage money_kill_bonus "200" bani primiti la frag. money_hs_bonus "500" bani primiti pentru un hs amx_vip_hp "15" viata primita pentru frag amx_vip_hp_hs "50" viata primita pentru un hs amx_vip_max_hp "100" viata maxima cu care incepe un vip awp_active "1" daca este setat pe 1 doar vipii pot folosi awp menu_active "1" 1= meniu activat / 0 = dezactivat SUCCES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skadi. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Vad ca nu ai mai postat nimic aici. Si data viitoare citeste regulamentul sectiunii, ai dreptul la o cerere la 3 zile. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts