TaKeR 4 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Salutare lume, aici îmi voi posta eu lucrările. *PSD prezint doar designerilor, printr-un printscreen postat pe imgur.. nu sunt fraier să-mi dau blur-ul. *Nu veni să-mi zici ''fă și altceva în afară de semnături și avatare pe stock'', crede-mă fac.. însă atunci când am chef / timp. *Nu mă face ripper, nu te voi suporta dacă vei susține acest lucru. *Follow me on tumblr: http://www.takerart.tumblr.com Același mesaj de introducere de un an, hai că-i bine. Render: Avatars: Lucrări vechi, făcute acum un an sau chiar mai vechi, la multe dintre ele am pierdut PSD-urile, dacă aveți de gând să mă faceți ripper n-aveți decât, eu știu bine că-s ale mele și le pot relucra oricând. Edited March 3, 2017 by TaKeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark King 17 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Lucrezi bine, mult succes în tot ceea ce faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd1 63 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Sunt foarte frumoase , nu ti-a cerut nimeni .psd , stai linistit pentru moment ! KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeR 4 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 (edited) Edited March 4, 2017 by TaKeR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd1 63 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 @EDIT : PSD-uri primit . KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana 487 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Se vede ca lucrezi din suflet,si ca iti place sa "creezi" si asa o placere am sa ma uit la ele cum nu iti inchipui. Fiecare poza transmite ceva. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Se vede ca lucrezi din suflet,si ca iti place sa "creezi" si asa o placere am sa ma uit la ele cum nu iti inchipui. Fiecare poza transmite ceva. Felicitari da imi transmite --------- Nu inteleg de ce vad acelasi "stil" la 3/4 persoane deja ... weird , poate esti Ripe'er . Post sanctionat. / Motiv: Limbaj vulgar Edited March 4, 2017 by Skadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeR 4 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 da imi transmite --------- Nu inteleg de ce vad acelasi "stil" la 3/4 persoane deja ... weird , poate esti Ripe'er . Post sanctionat. / Motiv: Limbaj vulgar Așa e, sunt ripper, m-ai prins, banează-mă repede.. patetic ești (facepalm) Avatars: Renders: Un mic banner: Și ceva mai diferit: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axwell 17 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 foarte frumoase,felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Te cunosc de mult timp şi sper că eşti cel care jucai SA:MP pe comunitatea aceea şi înainte lucrai bine şi acum lucrezi bine. Ai lucrări frumoase, succes în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts