Jump to content

[RF-SPORT]Halep, primul antrenament oficial la Indian Wells. Antrenorul Darren Cahill: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere".


Alecks.

Recommended Posts

Antrenorul Darren Cahill a fost mulţumit de modul în care a decurs sesiunea de antrenament, lăudându-şi eleva, dar şi pe fizioterapeutul acesteia. Halep s-a recuperat după accidentarea la genunchi, care i-a dat bătăi de cap în ultima vreme, iar antrenamentul de la Indian Wells a decurs conform planului.

 

Darren a filmat câteva schimburi de mingi, făcând câteva comentarii pozitive pe Instagram. Australianul a remarcat în special reverul constănţencei: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere. E o atmosferă frumoasă, iar reverul nu arată rău deloc! Multe mulţumiri pentru Dragoş Ciauş (n.r. - fizioterapeul sportivei), pentru că a avut mare grijă de Simona".

 

Antrenamentul Simonei a fost unul interactiv, datorită tehnologiei PlaySight cu care sunt dotate terenurile de la Indian Wells. Darren Cahill a primit informaţii în timp real despre evoluţia sportivei care va debuta vineri sau sâmbătă la turneul de categorie Premier Mandatory. Halep va juca direct în turul secund, contra câştigătoarei partidei dintre Alison Riske (SUA, 39 WTA) şi Donna Vekic (Croaţia, 86 WTA). Simona şi favorita principală Serena Williams au fost distribuite pe jumătăţi de tablou diferite, astfel că se pot întâlni doar în finală.

 

hepta-halep-4.jpg?width=605 sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...