Marvel * Mr.HiT r3kt 0 Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 ☑ Nickname-ul playerului :Starkker ☑ IP /SteamID player :"StarkkEr" 37786 STEAM_0:0:2124749725 15 48:28 30 0 ☑ Demo (link) / Screenshots (links) :http://imgur.com/a/Lxneo ☑ Codul de care il suspectez : nu are cod da injura degeaba ☑ Server-ul pe care a fost inregistrat : marvel.rangfort.ro ☑ Am inregistrat demo-ul folosind STEAM / NON-STEAM : non steam ☑ Alte comentarii (faze suspecte, etc.) : Se baga in fata mea si imi dadea flash degeaba si i-am zis sa termine si a inceput sa ma injure (l-am injurat si eu 1 data ) i-am spus sa termine da nu a facut-o . Recunosc l-am injurat o data si i-am spus sa se opreasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana 487 Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Aceasta sectiune este destinata exclusiv doar pentru demo-uri neconcludente,cand adminii nu sunt siguri cand un jucator are cod, si posteaza aici unde le va raspunde un admin experimentat in coduri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvel * Mr.HiT r3kt 0 Posted March 26, 2017 Author Share Posted March 26, 2017 Multumesc ! Acum o sa stiu cand v-a trbuii sa postez aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts