Jump to content

Update-ul la Windows 10 nu este obligatoriu…


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Dezvoltatorii îşi pot distribui de acum încolo programele Windows prin intermediul Windows Store. Mişcarea este permisă de Project Centennial, care le permite dezvoltatorilor să transforme programe vechi (Win32) în aplicaţii compatibile cu sistemul de operare Windows 10 pe platforma Universal Windows Platform (UWP). 
 
Primele aplicaţii desktop vor ajunge în Windows Store în următoarele zile, potrivit Microsoft. Datorită acestei decizii, sistemele cu Windows 10 vor fi mai sigure, deoarece utilizatorii nu vor mai descărca programele preferate din surse cu securitate discutabilă. O aplicaţie desktop cunoscută care va apărea în Windows Store în primul val este Evernote. 

 

 

Decizia Microsoft este binevenită, deoarece versiunile desktop ale aplicaţiilor sunt mai puternice decât cele disponibile până acum în Windows Store. 

windows-store.jpg?width=640&height=425
 
Project Centennial a fost lansat în acest an, la conferinţa Build a dezvoltatorilor Microsoft. La momentul respectiv, reprezentanţi ai companiei au declarat că sunt disponibile pe piaţă 16 milioane de aplicaţii Win32.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...