Jump to content

Reclamatie: wrust


Werdum

Recommended Posts

Nick: 4357
Adminul reclamat: wrust
Data si ora (aproximativ): 17.11.2018 21.55
Dovezi (print-screen): 
Explicatie:

Cum balarii primesc astia admin ma nene? Ar trebui sa le dati un test de iq inainte. Imi face poze, ii zic ca le urc pe imgur, el zice "ok". le incarc pe imgur, dar stiti si voi ca nu se poate da paste cu link nici pe say, nici pe say_team@. Cred ca aveti filtru sa nu poata fi dat paste, pt reclame. Dar adminasu' e prea cu degetu'n gura ca sa stie. Probabil are 15 ani, ii place si lui sa se joace cu comenzile si sa se dea important. I-am dat ultima parte din link, pe say, adica /a/0QgRryH, si ii zic ca tot ce tre sa mai faca el e sa adauge numele site-ului in fata. Daca nici atat lucru nu stii, inseamna ca esti pe langa total.

Cer -1.

POZE: https://imgur.com/a/0QgRryH

Link to comment
Share on other sites

:)) Linkul pe care mi l ai dat mie este asta  /a/0QgRryH trebuia sa dai linkul pe care l ai pus aici . M ai injurat dovada in banlist NU m am dat important am stat dupa tine 15 min si dupa vi si imi spui nu merge sa dau paste cum naiba ba numai tie nu iti merge la ceilalti le merge....TW nu ai vrut 

Link to comment
Share on other sites

1. esti sigur ca merge? fa acum doua screen-uri: unul in care sa se vada ca dai paste in consola unui link de imgur [dupa ce apesi enter], si celalalt screen sa fie fara consola, si sa se vada clar in chat-ul playerilor link-ul de imgur. daca nu merge, propun sa iei ban si sa ti se scoata accesul. de acord?

2. daca ai fi fost de buna credinta, puneai https://www.imgur.com in fata ultimei parti pe care ti-am scris-o in chat, atat aveai de facut, si astfel dovedeai ca ai ceva in cap.

3. si nu te-am injurat, numai ti-am pus o intrebare de bun simt.

Edited by Werdum
Link to comment
Share on other sites

  • adry locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...