Majestik 12 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 (edited) ▂▃▅▆█ ☆ Ⓐⓓⓓⓞⓝⓢ ↔ Ⓓⓔⓐⓣⓗⓡⓤⓝ ☆ █▆▅▃▂ ▶ Titlu : Addons Deathrun Counter Strike 1.6 (LINUX)▶ Descriere: Este un addons pentru modul deathrun cu toate pluginurile necesare.▶ Autor : ViperaX▶ Descarcare: http://www.fileshare.ro/e29620259 , http://www.girlshare.ro/32582267.3 ▶ Contine: [↔] AmxModX 1.8.1 [↔] Dproto 0.9.87 [↔] MetaMod 1.19 ▶ Pluginuri : • CS16_Bans Advanced_bans • DeathrunManager.amxx - Plugin de baza v3.0.3• DRM_trigger_hurt_fix.amxx - Fixeaza bugul trigger_hurt_fix• team_join.amxx - Cand va conectati pe server va baga direct CT s-au Tero setati din cvar• stuck.amxx - Cand va blocati la vreo capcana pluginu acesta va deblocheaza• no_jointeam.amxx - Nu puteti folosi comenzile "jointeam","jointeam 1","jointeam2"• b-hop.amxx - Bhop automat• specinfo.amxx - Puteti vedea pe ce taste apasa jucatorul• advanced_gag Gag• allchat Mortii pot vb cu vii si invers + adminii scriu cu berdee• admin_vgk La toti adminii apare in tab score VIP• camera_switch Poti schimba camera• customsky.amxx Schimba cerul pe server• deathrun_duel.amxx Duel• Deathrun_Shop.amxx Shop• DeathrunFreeRound.amxx Tero tasteaza /free si lasa jocul liber• DeathrunVip.amxx Vip• dr_fixround.amxx Cand tero se deconecteaza alege alt terorist• infohud.amxx Mesaje in hud• knife_mod.amxx • last_maps.amxx Apare ultimele 5 harti jucate • linux_func_rotating_fix_engine.amxx Fixseaza niste buguri • nowall_damage.amxx Nu poti face damage prin pereti• plugin_trail.amxx Plugin de trail• resetscore.amxx y/rs• roll_the_dice.amxx scrii rtd si iti da ceva aleatoriu• SayRestart.amxx dai restart prin comanda /restart• specinfo.amxx Arata mortii care stau pe un jucator• SpeedMeter.amxx Arata viteza ta• amx_forcecmd.amxx Fixeaza la toti care intra pe server rate25000 ex_interp_0.01• top15.amxx Top 15 pe puncte• ultimate_who.amxx Afiseaza adminii• use_button_once.amxx Tero poate folosi o singura data o capcana• amx_exterminate.amxx Exterminate• ad_manager.amxx Mesaje pe server• AdvancedTerroMenu.amxx Menu la terorist ↑ → Acesta contine: ①. Invizibilitate -----> "100%"②. Gravitatie -----> "500"③. Viteza -------> " o setati voi "④. Deagle -----> "7/7 Gloante"⑤. Grenazi ------> "20 de grenazi"⑥. M4a1 ------> "30/0 Gloante"⑦. Sa moara dusmanii ------> "ak47 30/30 Gloante + 1 he" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ♡ Am lasat un server.cfg facut special pentru modul DR.♡ Am lasat dproto.cfg configurat bine.♡ Am lasat si un libist.gam bun. ♡ Astept pareri! P.S: Mi-a luat 2 ore pentru acest topic. Edited August 30, 2015 by th3#afk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majestik 12 Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 am adaugat pluginuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts