eXceSs RangFort Romania 61 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Săptămăna ce vine mai exact pe ” 19.11.2022 ” ORA: 16:00 ( RO ) Cine poate veni pe TEAMSPEEK3 sa vorbim mai multe in legatura cu server-ul Mai exact;: Sa incercam sa face o mica donatie 5/10 euro nu este mult pentru a pune lua 1/2 bosturi diferenta o pun eu Doresc sa bag un bost de la ”West-Bost” de 300 Euro Plus un FuLLserver d 120 Euro Diferenta o pun eu cei ce vor sa ajute sa participe la mica SEDINTA sa lase un REPLY ”PREZENT” Va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 soMMMex 655 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Buna seara, sunt din Mexic frate, nu cred ca pot fi prezent din cauza programului diferit pe care il avem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eXceSs RangFort Romania 61 Posted November 12, 2022 Author Share Posted November 12, 2022 24 minutes ago, Eu# said: Buna seara, sunt din Mexic frate, nu cred ca pot fi prezent din cauza programului diferit pe care il avem... nu are nimic iti voi explica dupa ce voi vorbi cu cei ce vor veni ! Stiu ca acolo candd este zi aici este noaptea !!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 quan4 0 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 O sa incerc sa fiu prezent daca imi permite programu de la munca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zokee 2 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Voi incerca si eu, la fel, daca pot cu munca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
eXceSs RangFort Romania 61
Săptămăna ce vine mai exact pe ” 19.11.2022 ” ORA: 16:00 ( RO ) Cine poate veni pe TEAMSPEEK3 sa vorbim mai multe in legatura cu server-ul
Mai exact;: Sa incercam sa face o mica donatie 5/10 euro nu este mult pentru a pune lua 1/2 bosturi diferenta o pun eu
Doresc sa bag un bost de la ”West-Bost” de 300 Euro Plus un FuLLserver d 120 Euro
Diferenta o pun eu cei ce vor sa ajute sa participe la mica SEDINTA sa lase un REPLY ”PREZENT”
Va multumesc !
4 answers to this question
Recommended Posts