Jump to content

[RF-Sport] 2.95 milioane de bilete vandute pentru Cupa Mondiala din Qatar: FIFA


soMMMex

Recommended Posts

Aproximativ trei milioane de bilete pentru Cupa Mondiala din Qatar au fost vandute, a anuntat duminica FIFA, dezvaluind, de asemenea, ca turneul ar trebui sa aduca un record de 7.2 miliarde de euro (7.5 miliarde de dolari) pana la sfarsitul anului.

Cei 7.5 miliarde de dolari reprezinta veniturile generate in urma cu patru ani de forul de conducere al fotbalului mondial si depasesc estimarea initiala cu un miliard.

Un purtator de cuvant al FIFA a declarat pentru AFP ca 2.95 milioane de bilete au fost vandute incepand cu ziua deschiderii, duminica.

Startul Cupei Mondiale a starnit un mare interes pentru cele 64 de meciuri care se vor disputa pe parcursul a 29 de zile, în ciuda publicitatii negative din jurul organizatiei Qatar.

Cozile s-au ingrămădit la centrul de bilete FIFA din Doha, iar fanii raporteaza asteptari lungi pentru a accesa platforma oficiala de bilete digitale.

Tinand cont de aceste cifre, Qatar a depasit deja Rusia 2018, unde s-au vandut putin peste 2.4 milioane de bilete.

Purtatorul de cuvant a declarat ca Qatar, Arabia Saudita, United States, Mexic, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Franta, India si Brazil au fost tarile de origine pentru majoritatea cumparatorilor de bilete.

Infantino a declarat intr-o conferinta in fața a 211 asociatii membre FIFA ca "cifrele fantastice" au fost realizate "in ciuda covidului si a diferitelor crize din lume".

Oficialul italiano-elvetian a mai spus ca în acest an vor fi anuntate noi reguli care sa reglementeze agentii jucatorilor si si-a aratat disponibilitatea de a vedea mai multe meciuri intre echipe din diferite regiuni, precum si o Cupa Mondiala extinsa.

image_large?bc=2022-11-20T20:16:55-06:00

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...