Jump to content

[RF-Sport] Ecuador câștigă cu 2-0 împotriva Qatar la Cupa Mondială


soMMMex

Recommended Posts

Echipa națională de fotbal a Ecuador a debutat ideal duminică, învingând Qatarul cu 2-0 în Grupa A, cu o primă repriză de la Enner Valencia, pentru a deveni prima echipă care a învins o gazdă în debutul său la Cupa Mondială.

În meciul disputat pe stadionul Al Bayt, în fața a 60.000 de fani după ceremonia de deschidere, Ecuadorul a impus condiții și a avut eficiență în fața obiectivului rivalei de a continua pe drumul bun pe care l-a găsit în preliminariile sud-americane.
Experimentata Valencia a profitat de un penalty comis de portarul Saad Al-Sheeb pentru a transforma primul gol al competiției în minutul 16, cu o atingere ușoară lângă postul din dreapta.
Valencia și-a încheiat dubla în minutul 31 printr-o lovitură de cap lângă al doilea post al porții, după un centrat al lui Angelo Preciado din sectorul drept.

Qatar a făcut greșeli în defensivă și nu a avut nicio reacție, în ciuda susținerii mulțimii de acasă în prima lor apariție la Cupa Mondială, luând prima înfrângere pentru o echipă gazdă în meciul de deschidere din 22 de ediții.

Arbitrul italian Daniele Orsato a anulat în minutul 2 un gol pentru Valencia pentru o poziție minimă de ofsaid verificată la solicitarea sistemului de arbitraj video (VAR).

Valencia a părăsit terenul cu disconfort în minutul 77, fiind înlocuită de José Cifuentes, după o lovitură la genunchiul drept primită în prima repriză.

La primera fecha del Grupo A se completará el martes con el partido entre Países Bajos y Senegal.

Ecuador va juca din nou olanda vineri, în timp ce Qatarul va înfrunta Senegalul.

image_large?bc=2022-11-20T12:15:51-06:00

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...