Jump to content

[RF-Sport] Tragerea la sorți împotriva Poloniei nu schimbă planul împotriva Argentinei: "Tata" Martino


soMMMex

Recommended Posts

Abordarea Mexicului va rămâne aceeași pentru a înfrunta Argentina după remiza cu Polonia, scor 0-0, și înfrângerea echipei sud-americane la Cupa Mondială, a declarat marți antrenorul Gerardo Martino.
Mexicul a remizat astăzi, scor 0-0, în fața Poloniei, în meciul din Grupa C, într-un meci din Grupa C care a dominat complet și în care portarul Guillermo Ochoa s-a îmbrăcat ca un erou, acoperind un penalty pentru Robert Lewandowski.

"Ne gândim din nou că vom juca cu candidatul la un turneu, situația este aceeași, trebuie să încercăm să o câștigăm. Rezultatul de astăzi nu schimbă ceea ce ne-am propus împotriva Argentinei, va fi două finale pentru fiecare dintre membrii grupării", a declarat Martino într-o conferință de presă după meci.
În ceea ce privește egalitatea cu polonezii, Martino a recunoscut că definiția este punctul slab al echipei, care, în ciuda faptului că a dominat întregul joc și a generat mai multe opțiuni de goluri, nu s-a putut materializa.
"Trebuie să marcăm, jocul ne-ar putea costa cu o greșeală, trebuie să fim mai eficienți în fața porții. Într-o Cupă Mondială ceea ce ai nevoie este să fii eficient și să specifici opțiunile de obiectiv pe care le ai într-un joc", a spus Martino.

fase-de-grupos-qatar-5295.html

Campionatul Mondial de Fotbal are loc în Qatar, cu 32 de echipe care concurează pentru coroana campioanei, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. Turneul din 2022 marchează prima dată când evenimentul major are loc în Orientul Mijlociu. Prin intermediul Graphic News.

"Ar fi trebuit să câștigăm" Polonia.

"Din ceea ce am făcut în prima repriză, ar fi trebuit să câștigăm meciul", a spus antrenorul pe stadionul 974 din Doha.
"A fost un meci în care în prima repriză l-am căutat mai bine, l-am controlat. Cred că am meritat să plecăm cu un fel de avantaj", a spus el. "În repriza a doua jocul a fost chiar, nu am avut atât de multe sosiri clare."

Mexicul a controlat jocul pentru o mare parte a jocului (60 la sută posesie) și s-a bucurat de sosiri mai periculoase, dar Polonia a avut o șansă de aur cu un penalty dat de starul Robert Lewandowski pe care portarul Guillermo Ochoa l-a salvat.
"Polonia nu a avut prea multe sosiri. Cel mai clar joc al jocului (penalty-ul) vine dintr-un eșec al jocului nostru, am generat acea oportunitate", l-a deplâns tata.
Eșecul Argentinei a îmbunătățit substanțial șansele de calificare atât pentru Polonia, cât și pentru Mexic, care sâmbătă se va confrunta cu echipa Albiceleste într-un duel practic pe viață sau pe moarte.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...