Jump to content

[RF-Sport] "Este o lovitură foarte grea", spune Messi după ce a pierdut în fața Arabiei Saudite


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-22T13:04:03-06:

"Este o lovitură foarte grea. Nu ne așteptam să începem așa. Am fost încrezători că vom începe bine, cu cele trei puncte, așa cum am vorbit înainte de meci", a spus Messi pe stadionul Lusail pe 22 noiembrie 2022.

Starul argentinian Lionel Messi a recunoscut că echipa sa a suferit "o lovitură foarte grea" căzând, marți, cu scorul de 2-1, în fața Arabiei Saudite, în primul meci al albicelestelor de la Cupa Mondială din Qatar.

"Este o lovitură foarte grea. Nu ne așteptam să începem așa. Am fost încrezători că vom începe bine, cu cele trei puncte, așa cum am vorbit înainte de meci. Asta ar fi dat liniște sufletească, dar această grupă se remarcă pentru unire, pentru forța grupei", a spus Messi în timp ce a trecut prin zona mixtă după meciul de pe stadionul Lusail.

"Este timpul să fim mai uniți ca niciodată, să ne întoarcem la bază și la jocul nostru pentru a încerca să câștigăm", a spus el.

În calitate de căpitan, Messi a vrut să calmeze dezamăgirea fanilor și a spus că echipa este deja concentrată pe al doilea meci, sâmbătă, împotriva Mexicului.

"Liniște sufletească. Este o lovitură foarte grea, o înfrângere care doare, dar trebuie să avem în continuare încredere în noi înșine. Acest grup nu le va lăsa blocate. Vom încerca să batem Mexicul", a spus el.

"Este timpul să fim uniți, să întoarcem pagina, să nu ne mai gândim la ce s-a întâmplat. Da (este timpul) să luăm reflecții, lucruri pozitive și să corectăm ceea ce am greșit și să ne gândim la Mexic. Am spus mereu că vom câștiga fiecare meci și acum mai mult ca niciodată", a spus el.

La meciul cu Arabia Saudită, el a recunoscut că echipa sa a avut mai multe dificultăți decât se aștepta.

Știam că se poate întâmpla în primul meci, nu să jucăm în cel mai bun mod. Nu am găsit jocul, operațiunea pe care o demonstrăm de mult timp. Când minutele și timpul au trecut, cu rezultatul împotrivă, a devenit mai dificil", a recunoscut el.

fase-de-grupos-qatar.jpeg-9928.html

Faza grupelor cupei mondiale din Qatar 2022 are loc în perioada 20 noiembrie - 2 decembrie. Echipa națională a Mexicului se află în Grupa C cu Argentina, Polonia și Arabia Saudită. Prin intermediul Graphic News.

"Ansiedad"

Messi a marcat un penalty în minutul 10. Înainte avusese o șansă bună, în minutul 2, iar în prima repriză Argentina a fost anulată la trei goluri pentru ofsaid, unul pentru el și două pentru Lautaro Martínez.

"Asta (ocazie de minutul 2) și unele dintre golurile nepermise ar fi putut schimba întreaga poveste. Acum nu se poate schimba", s-a plâns el.

"A fost și anxietatea și meciul. Am fost atât de ușor cu arcașul lui, încât am accelerat puțin. De multe ori am căzut în ofsaid, ceea ce fac foarte bine", a explicat el.

După ce a ajuns cu un avantaj argentinian 1-0 la pauză, Arabia Saudită s-a impus la începutul reprizei secunde, cu goluri în minutele 48 și 53 și de acolo totul a funcționat prost pentru Scaloneta.

"Nu am găsit o operație clară, ne-am chinuit să jucăm. S-au încuiat, nu au lăsat spații. Nu am putut găsi o modalitate de a ne deplasa bine dintr-o parte în alta", a insistat el.

Messi, în ziua în care a făcut istorie ajungând în grupa selectă care împarte recordul de participări la o Cupă Mondială, cu cinci, a ajuns să părăsească zona de presă a stadionului Lusail vizibil gravă și cu capul în jos, afectată de o înfrângere care lasă Argentina pe tightrope.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...