Jump to content

[RF-Sport] USA și Qatar semnează o scrisoare în sprijinul protecției muncii și împotriva traficului de persoane


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-11-23T20:59:25-06:00

Anthony Blinken și Mohammed Bin Abdulrahman Al Thani în timpul semnării.

Secretarul de Stat American Antony Blinken și vicepremierul qatarez și ministrul de externe Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani au semnat o scrisoare de cooperare pentru combaterea infracțiunii de trafic de persoane și implementarea unor "practici corecte" de recrutare a forței de muncă.

Diplomați de rang înalt din ambele țări au convenit să promoveze și să pună în aplicare măsuri de protecție a lucrătorilor migranți, promițându-se să facă schimb de cunoștințe în domeniul protecției muncii, inclusiv securitatea și sănătatea în muncă și prevenirea stresului termic, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al USA.

În plus, Statele Unite și Qatarul s-au angajat să intensifice schimburile tehnice și de cunoștințe pentru a combate infracțiunile de trafic de persoane prin îmbunătățirea procedurilor legate de identificarea, sesizarea și îngrijirea victimelor.

Blinken și Bin Abdulrahman și-au exprimat intențiile de a construi "o moștenire puternică a Cupei Mondiale", în condițiile în care Qatarul va trece ștafeta statelor unite, care – împreună cu Mexicul și Canada – vor găzdui Cupa Mondială în 2026.

În acest sens, scrisoarea semnată de ambele părți reflectă dorința celor două guverne de a crește accesul persoanelor cu dizabilități la turneele Cupei Mondiale prin "participarea organizațiilor persoanelor cu dizabilități și a societății civile", toate acestea "aplicând succesele Qatarului în realizarea Campionatului Mondial de Fotbal 2022".

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...