Jump to content

[RF-Sport] Cristiano Ronaldo, suspendat două meciuri de federația engleză.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-11-23T14:33:06-06:00

Asociația Engleză de Fotbal a declarat că l-a sancționat pe Cristiano Ronaldo cu o suspendare de două meciuri și o amendă de 50.000 de lire sterline (60.000 de dolari) pentru că a smuls telefonul de la un tânăr fan Everton. 

Asociația Engleză de Fotbal (FA) a anunțat miercuri că l-a sancționat pe Cristiano Ronaldo cu o suspendare de două meciuri și o amendă de 50.000 de lire sterline (58.000 de euro, 60.000 de dolari) pentru că a smuls telefonul de la un tânăr fan Everton.
Ronaldo, acum liber de contract, a fost acuzat de comportament "violent și inadecvat" al FA pentru că a lovit mâna unui fan de 14 ani după ce Manchester United a pierdut cu 1-0 în fața lui Everton, pe 9 aprilie, pe Goodison Park.

Atacantul-vedetă al Portugaliei și de cinci ori Balonul de Aur, în vârstă de 37 de ani, a aruncat telefonul unui tânăr la pământ, așa că a trebuit să dea explicații poliției locale din Liverpool.

Ronaldo și-a cerut scuze în aceeași seară pe contul său de Instagram. Ulterior, el a recunoscut că s-a comportat necorespunzător și violent într-o apariție în videoconferință la începutul lunii noiembrie, dar a explicat că "se teme pentru siguranța sa personală" în timp ce părăsea terenul într-un loc în care se adunaseră suporterii lui Everton.

Suspendarea decisă de Comisia de Disciplină Independentă a FA se va aplica clubului și campionatului, indiferent de țara echipei la care CR7 se va alătura după Cupa Mondială, deoarece a ajuns marți la un acord cu Manchester United pentru a-i rezilia contractul.

Ronaldo va debuta, cel mai probabil, joi, împotriva Ghanei, la Cupa Mondială din Qatar. Sancțiunea nu se aplică meciurilor echipelor internaționale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...