Jump to content

[RF-Sport] Spania copleșește Costa Rica; 7-0 thrashing.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-23T13:01:49-06:

Echipa spaniolă și-a început participarea la Cupa Mondială cu o victorie răsunătoare, 7-0 cu Costa Rica, într-un meci pe care l-a dominat total, pe 23 noiembrie 2022. 

Echipa spaniolă de fotbal și-a început miercuri participarea la Cupa Mondială cu o victorie răsunătoare, 7-0 cu Costa Rica, într-un meci care a dominat total și în care Ferran Torres a marcat o dublă.

Dani Olmo, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler și Álvaro Morata au completat contul tinerei echipe conduse de Luis Enrique.

În meciul disputat pe stadionul Al Zumama, Spania a apăsat din start și a profitat în minutul 11, când Olmo s-a definit înainte de ieșirea lui Keylor Navas, după ce a controlat mingea cu spatele la poartă și s-a întors după o pasă a lui Gavi.

Al doilea gol al Spaniei a venit în minutul 21 prin Asensio, care a terminat un serviciu puternic trimis de Jordi Alba din stânga, în centrul careului.

Campioana mondială din 2010 a marcat al treilea gol în minutul 31 datorită unui penalty transformat de Torres, după ce Oscar Duarte l-a faultat pe Alba în interiorul careului.

În repriza secundă, Spania a continuat să domine, iar Torres a marcat dubla în minutul 54, când a profitat de o confuzie între apărarea costaricană și Navas pentru a defini măturatul în zona mică.

Al cincilea gol al Spaniei, împotriva unui Costa Rica care și-a coborât complet brațele, a venit în minutul 74, grație unui șut din voleu colorat al lui Gavi la intrarea în zonă, punând mingea lipită de postul din stânga după un centru Morata din sectorul stâng.

La finalul meciului, Spania a marcat al șaselea gol cu un șut al lui Soler în centrul careului, după o respingere slabă a lui Navas.

image_preview?bc=2022-11-23T12:56:51-06:

În prelungiri, Morata a marcat al șaptelea cu un șut cu piciorul stâng în interiorul careului, după ce a făcut un zid cu Olmo în minutul 92.

Clasată pe primul loc în Grupa E, Spania va înfrunta Germania, care a pierdut, duminică, cu scorul de 2-1, în fața Japoniei.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...