Jump to content

[RF-Sport] Dubla lui Richarlison îi oferă brazilienilor victoria împotriva Serbiei întărite de luptă.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-24T15:38:56-06:

Richarlison a terminat cu "foarfeca" pentru a marca al doilea gol al Braziliei împotriva Serbiei, în duelul disputat pe stadionul Lusail. 

Richarlison a pus strălucire la debutul Braziliei, joi, la Cupa Mondială din Qatar, marcând cele două goluri ale victoriei împotriva unei Serbiei dure și curajoase, una dintre ele într-un chilian spectaculos.

Atacantul lui Tottenham, care joacă la prima sa Cupă Mondială, a rupt apărarea balcanică în repriza a doua, în minutele 62 și 73 și l-a pus pe Seleção, unul dintre favoriții la titlu, în fruntea Grupei G. Ei sunt urmați de Elveția, care a învins Camerunul cu 1-0 mai devreme.

Fără un Neymar lucid, care a părăsit terenul în minutul 79 după o lovitură, tricoul de 25 de ani a salvat o Canarinha care a suferit pentru a dezactiva sistemul defensiv de fier pus de Dragan Stojkovic, rezistent până în minutul 62 în parte de reflexele portarului Vanja Milinkovic-Savic.

Ambele echipe s-au ciocnit pe uimitorul stadion Lusail, ocupat aproape în întregime (capacitate de 88.966 de persoane) și care va găzdui finala turneului pe 18 decembrie. Deși cămășile amarelas au fost majoritare, puțin răspândit pasiunea tradițională din America de Sud.

În a doua zi, luni, Brazilia va înfrunta Elveția pe stadionul 974. Serbia și Camerun, între timp, se vor ciocni pentru a rămâne în viață în aceeași zi, deși mai devreme, la Al Janoub.

Fără complexe sau temeri și fără a face un "fotbal inteligent". În prima repriză, Serbia a îndeplinit pe deplin sloganurile lansate de antrenorul său cu o zi înainte de debutul la prima Cupă Mondială desfășurată într-o țară arabă.

Vulturii i-au deranjat prea mult pe campionii de cinci ori și formația lor ofensivă, în care Casemiro a fost singurul mijlocaș de izolare, susținut de un om cu un profil creativ precum Lucas Paquetá.

Alegerea lui Tite de către o echipă care a ieșit să propună nu a avut prea multe de-a face cu dificultatea pe care au găsit-o pentru a-și dezvolta jocul: între forța fizică sârbă și abordarea lui Stojkovic au tăiat circuitele braziliene.

Cei patru atacanți puri ai zgarieturii abia au provocat trei șanse de a marca în primele 45 de minute, într-o lovitură de colț executată de Neymar la minto 13, pe care Milinkovic-Savic a împiedicat-o să fie un gol olimpic; la o pasă de gol a lui Thiago Silva în minutul 27, care l-a lăsat pe Vinicius Jr față în față cu portarul, a cărui ieșire rapidă a dispersat riscul; și la un șut ratat de Raphinha în minutul 34.

Hărțuit de fanii balcanici cu o anumită frecvență atunci când a atins mingea, Ney a rezistat împotriva faulturilor rivale (5) care i-au întrerupt dorința de a face rău.

fase-de-grupos-qatar-7297.html

La fase de grupos de la Copa Mundial de Qatar 2022 se realiza del 20 de noviembre al 2 de diciembre. El Grupo G incluye a Brasil, Serbia, Suiza y Camerún. Vía Graphic News.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...