Jump to content

[RF-Sport] Ecuador se ridică în fața Țărilor de Jos; Qatar, în afara Cupei Mondiale.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T12:45:05-06:

Olandezul Cody Gapko a deschis scorul pentru Olanda și l-a legat pe Enner Valencia (foto) la 49 de ani, în al treilea gol al căpitanului Ecuadorului la această Cupă Mondială.

Ecuadorul s-a confruntat cu o pretendentă la titlu în Qatar, precum Olanda, și a adăugat un punct (1-1) care lasă La Tri la o singură remiză, marți, împotriva Senegalului, pentru a obține pasa în turul doi.

Olandezul Cody Gapko a deschis scorul imediat ce a început partida (6) și l-a legat pe Enner Valencia la începutul reluării (49), în al treilea gol al căpitanului ecuadorian la această Cupă Mondială, care din nou nu a putut termina partida cu disconfort la genunchi.

În celălalt meci al meciului cheie A, Senegalul a învins Qatarul cu 3-1, rezultat care lasă gazda în afara Cupei Mondiale, în timp ce campioana Africii va trebui să învingă echipa sud-americană pentru a-și pecetlui calificarea.

Olanda, care conduce grupa cu 4 puncte, la egalitate cu Ecuador și încă una decât Senegal, va asigura trecerea în fazele eliminatorii cu o remiză și chiar înfrângerea ar putea fi în valoare împotriva Qatarului.

Olanda a început să aibă mingea împotriva unui Ecuador care s-a apărat bine cu o linie de cinci în spate, dar a găsit rapid un gol împotriva, într-o mișcare nefericită: o luptă pentru mingea dintre Moisés Caicedo și Davy Klaassen este câștigată de olandez, care trimite mingea la Gapko, iar atacantul PSV leagă un șut cu piciorul stâng din față și îl bate pe Galíndez (6).

gn43217c_es.jpeg-7601.html

La Copa Mundial FIFA se realiza en Qatar, con 32 equipos que compiten por la corona de campeón, del 20 de noviembre al 18 de diciembre. El torneo 2022 marca la primera vez que el gran evento se lleva a cabo en Oriente Medio. Vía Graphic News.

Încurajat să strige "Da, putem!" de către cei 5.000 de ecuadorieni prezenți în tribunele Stadionului Internațional Khalifa, La Tri și-a luat nervii și a propus un meci unu la unu unuia dintre candidații la titlu din Qatar.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...