Jump to content

[RF-Sport] Argentina are ceea ce este nevoie pentru a bate Mexic: Lautaro Martinez.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T12:01:18-06:

Antrenorul echipei naționale a Argentinei, Lionel Scaloni, și Messi, în timpul unei sesiuni de pregătire înainte de meciul cu Mexicul de la Cupa Mondială din Qatar.

Argentina trebuie să pună în spatele lor înfrângerea lor uimitoare 2-1 în fața Arabiei Saudite în deschidere, deoarece acestea au ceea ce este nevoie pentru a câștiga sâmbătă "finala" împotriva Mexicului în Grupa C a Cupei Mondiale, a declarat atacantul Lautaro Martinez.

Argentina, care a dominat în prima repriză împotriva saudiților, dar nu și-a revenit după două goluri rapide în complement, trebuie să adauge cele trei puncte împotriva lui El Tri pentru a-și menține speranțele de a intra în turul al doilea și de a-și recupera insigna ca unul dintre candidații la câștigarea Cupei.

"Mâine este o finală, un meci important pentru viitorul nostru. Trebuie să scoatem ceea ce aducem înăuntru", a declarat Martinez vineri, într-o conferință de presă.

"Pierderea în fața Arabiei Saudite a fost o lovitură grea, din cauza modului în care am ajuns, dar suntem un grup puternic, unit, care știe ce vrea. Această echipă știe adversitatea și am depășit multe lucruri, așa că trebuie să întoarcem pagina și să ne gândim să batem Mexicul", a adăugat el.

Mexicul are nevoie și de o victorie după ce a remizat cu Polonia, scor 0-0, la debut.

"La Cupa Mondială nu este timp și cred că trebuie să ne confruntăm cu un adversar foarte dur precum Mexicul. Trebuie să ne pregătim bine pentru joc și să ne gândim la victorie, de care are nevoie acest tricou", a adăugat atacantul.

grupoc.jpeg-4850.html

Faza grupelor cupei mondiale din Qatar 2022 are loc în perioada 20 noiembrie - 2 decembrie. Echipa națională a Mexicului se află în Grupa C cu Argentina, Polonia și Arabia Saudită. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...