Jump to content

[RF-Sport] Neymar și Danilo ar rata meciul cu Elveția din cauza accidentărilor.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T11:47:57-06:

Fotbaliștii brazilieni Neymar și Danilo vor rata probabil meciurile rămase ale Braziliei în faza grupelor Cupei Mondiale, după ce au suferit accidentări la gleznă într-o victorie cu 2-0 în fața Serbiei.

Fotbaliștii brazilieni Neymar și Danilo vor rata probabil meciurile rămase ale Braziliei în faza grupelor Cupei Mondiale, după ce au suferit accidentări la gleznă într-o victorie cu 2-0 în fața Serbiei.

Brazilia se află în fruntea Grupei G și va înfrunta Elveția și Camerun fără Neymar sau Danilo, deși medicul echipei a confirmat abia vineri că va rata meciul cu distribuția europeană.

"Neymar și Danilo au făcut un RMN vineri ... și am găsit leziuni la ligamentele gleznei celor doi", a declarat Rodrigo Lasmar reporterilor.

"Ei vor rata următorul meci cu siguranță și vom fi precauți ca acestea să fie supuse unui tratament pentru a încerca să-i în formă, astfel încât acestea să poată juca din nou la Cupa Mondială."

Neymar se luptă de câțiva ani cu piciorul drept și glezna și a părut înnebunit când a părăsit terenul aproape de finalul partidei de joi.

La Cupa Mondială din 2014 a suferit o accidentare la spate în victoria din sferturile de finală cu Columbia, care l-a lăsat în afara unei semifinale pierdute cu 7-1 în fața Germaniei.

Problemele Braziliei sunt agravate de mijlocașul Antoniu și mijlocașul Lucas Paqueta și ar putea rata și meciul de luni cu Elveția.

brasil-suiza-8319.html

A doua rundă a fazei grupelor cupei mondiale din Qatar continuă. În Grupa G, Brazilia înfruntă Elveția pe Stadionul 974 din Doha pe 28 noiembrie. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...