Jump to content

[RF-Sport] "Tata" Martino: Nu voi ezita să bat Argentina.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T10:51:36-06:

Antrenorul Mexicului, Gerardo Martino, a declarat că nu are nicio îndoială că vrea ca El Tri să bată Argentina, în ciuda legăturilor cu țara sud-americană.

Antrenorul Mexicului, Gerardo Martino, a declarat vineri că nu are nicio îndoială că vrea ca El Tri să învingă Argentina, în ciuda legăturilor care îl unesc cu țara sud-americană și asta ar putea însemna că Lionel Messi nu câștigă singurul trofeu major care rămâne în palmaresul său.

Argentina a căzut cu 2-1 în fața Arabiei Saudite în debutul său, astfel că o pierdere în fața echipei mexicane ar lăsa-o în afara Cupei Mondiale. La rândul său, Mexicul vine dintr-o remiză fără goluri împotriva Poloniei.

Întrebat dacă nu ar avea nicio problemă să învingă Argentina și să-l lase pe Messi fără nicio șansă de a fi campion mondial, Tata a fost categoric.

"Permiteți-mi să întorc întrebarea, ce ați face dacă aș fi eu?", i-a adresat Martino unui reporter la conferința de presă de vineri. "Știu unde m-am născut, pot spune locul, caracteristicile orașului meu, sanatoriul unde m-am născut, dar lucrez pentru Mexic și vreau să câștig meciul."

"Când vine vorba de fotbal, l-am pus în contextul fotbalului. Știu că probabil viitorul celor două echipe depinde de ziua de mâine, dar lucrăm pentru Mexic și ne dorim tot ce este mai bun", a spus el.

Întrebat cum să facă față celei mai mari amenințări a Mexicului în confruntarea de sâmbătă, Martino nu a cruțat nicio laudă pentru Messi.

"Cu Messi trebuie să fii atent pentru că știm că în câteva minute poate rezolva jocul", a spus el.

Meciul va fi la fel de vital pentru ambele echipe.

"Ne pregătim cu iluzia de a merge cât mai departe la Cupa Mondială. Trebuie să ne gândim că având un rezultat favorabil putem fi aproape de fazele eliminatorii", a spus antrenorul.

"Mâine este un meci cheie pentru ambele echipe. Vom căuta jocul care să se joace cu ideea noastră, dar știm și rivalul și s-ar putea să nu se întâmple așa cum vrem (..) Viitorul celor două echipe depinde de ceea ce se întâmplă mâine (...) când am văzut programul nu ne-am imaginat niciodată acest scenariu, dar lucrăm pentru Mexic și vrem să câștigăm".

mexico-argentina-4759.html

A doua rundă a fazei grupelor cupei mondiale din Qatar continuă. În Grupa C, Mexic înfruntă Argentina pe stadionul Lusail din Lusail pe 26 noiembrie. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...