Jump to content

[RF-Sport] În plus, Iranul obține o victorie palpitantă cu 2-0 în fața Țării Galilor.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T10:36:36-06:

Jucătorii iranieni sărbătoresc o victorie cu 2-0 în fața Țării Galilor pe stadionul Ahmad Bin Ali din Doha.

Cu două goluri în prelungiri, Iranul și-a asigurat vineri o victorie palpitantă cu 2-0 în fața Țării Galilor și i-a forțat să caute o calificare complicată în fazele eliminatorii ale Qatarului 2022, într-un ultim duel fratricid cu Anglia vecină.

Țara Galilor, care a suferit expulzarea portarului Wayne Hennessey în minutul 87, a fost salvată mai întâi în două șuturi la bețe, dar a ajuns să cedeze cu golurile lui Roozbeh Cheshmi în minutul 90 + 8 și Ramin Rezaeian în minutul 90 + 11, ceea ce a dezlănțuit euforia fanilor iranieni abundenți pe stadionul Ahmad Bin Ali din Doha (45 de mii de spectatori).

Iranul, care ar fi fost eliminat în caz de înfrângere, are acum trei puncte în Grupa D, la fel ca liderul Angliei, și va juca pasa în ultima zi împotriva Statelor Unite, care are o unitate precum Țara Galilor.

Anglia și Statele Unite se vor ciocni vineri, la ora 19H00 GMT, la închiderea celei de-a doua zile a grupului.

Echipa lui Gareth Bale, la fel de gri ca restul coechipierilor săi vineri, este obligată să învingă Anglia în ultima zi pentru a aspira la prima calificare în fazele eliminatorii ale unei Cupe Mondiale, unde nu a mai concurat din 1958.

"Suntem devastați. Nu există altă modalitate de a spune acest lucru", a declarat Gareth Bale pentru BBC. "Am luptat până în ultima secundă. Este unul dintre acele lucruri greu de asumat, dar trebuie să ne revenim și să încercăm din nou."

gn43217c_es.jpeg-4846.html

Campionatul Mondial de Fotbal are loc în Qatar, cu 32 de echipe care concurează pentru coroana campioanei, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. Turneul din 2022 marchează prima dată când evenimentul major are loc în Orientul Mijlociu. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...