Jump to content

[RF-Sport] Senegalul "ia oxigen" la Cupa Mondială; Qatar, cu un picior afară.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T10:39:49-06:

Senegalul a luat oxigen, vineri, la Cupa Mondială, câștigând la Doha cu 3-1 în fața Qatarului, care pune un picior din turneul "lor", după doar două meciuri numărate de înfrângeri. 

Senegalul a luat oxigen, vineri, la Cupa Mondială, câștigând la Doha cu 3-1 în fața Qatarului, care pune un picior din turneul "lor", după doar două meciuri numărate de înfrângeri.

Golurile marcate de Boulaye Dia (41), Famara Diedhiou (48) și Bamba Dieng (84) i-au prins pe africani înapoi la Cupa Mondială, în timp ce golul lui Mohamed Muntari (78) nu a reușit să-și salveze echipa.

Gazdele ar putea fi scoase matematic din competiție vineri, dacă Ecuadorul nu va învinge Olanda în celălalt meci al cheii.

Dacă va fi confirmat, Qatarul va deveni prima echipă gazdă a Cupei Mondiale care va părăsi competiția după doar două meciuri.

Câteva luni de pregătire în cel mai secret absolut nu au făcut ca Qatarul să se impună la Cupa Mondială, unde nervii și-au pus din nou amprenta vineri asupra echipei antrenate de spaniolul Felix Sanchez.

gn43217c_es.jpeg-9657.html

Campionatul Mondial de Fotbal are loc în Qatar, cu 32 de echipe care concurează pentru coroana campioanei, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. Turneul din 2022 marchează prima dată când evenimentul major are loc în Orientul Mijlociu. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...