Jump to content

[RF-Sport] Richarlison uimește în Qatar cu dublă și foarfece.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-25T07:57:22-06:

Atacantul a condus Brazilia spre victorie în debutul său în Cupă, ieri, împotriva Serbiei, într-un meci în care Neymar a suferit o entorsă la gleznă și va fi sub observație.

Jogo bonito a reapărut din ghetele lui Richarlison pentru a ghida Brazilia spre o victorie cu 2-0 împotriva unei Serbiei dure în debutul său în Qatar 2022. Astfel, Verdeamarela și-a îndeplinit previziunile pornind de pe piciorul drept drumul pentru a ridica a șasea Cupă Mondială și a pune capăt unei secete de 20 de ani fără titluri la Cupa Mondială.

Cu o dublă care a inclus un chilian spectaculos, considerat până acum unul dintre cele mai colorate goluri ale turneului, Richarlison a apărut ca o nouă bijuterie a fotbalului brazilian pe stadionul Lusail.

Magia fotbalului brazilian s-a desfășurat în minutul 73, când Richarlison a primit o pasă cu piciorul stâng, a așezat mingea și între doi fundași s-a ridicat în aer pentru a executa o foarfecă perfectă cu un forehand. O adnotare sublimă.

"A fost unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei mele, pentru că a fost la o Cupă Mondială, un meci dificil pentru noi", a spus mândrul atacant, care a fost aproape să rateze turneul din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în octombrie la gamba stângă.

Începutul Qatarului 2022 a fost pentru brazilieni în funcție de așteptările lor, așa că au condus sectorul G după prima zi.

Singura notă negativă pentru brazilieni îl are pe Neymar, care cu această ocazie a fost departe de a fi cel mai bun marcator al său și a ieșit în lacrimi după ce a suferit o accidentare în minutul 79. Medicii au confirmat ulterior că berbecul care se bătea suferea de o entorsă la gleznă și va fi sub observație.

În ciuda veștii și a durerii marcate pe fața atacantului, antrenorul brazilian, Tite, a preferat să fie calm la semn că "poți fi sigur că Neymar va juca Cupa". Am certitudinea absolută în acest sens"."

În duel, Casemiro și Vinicius Jr, au fost constanți în atacul împotriva unei Serbiei care a știut să țină sub control atacurile. Portarul Milinkovic-Savic a dejucat un șut al lui Neymar cu gol olimpic, iar la scurt timp, Raphinha a ratat o ocazie clară, cu un șut eșuat în fața porții.

Cu samba și batucada, fanii sud-americani au trăit o petrecere în tribunele stadionului. Brazilia a dominat pe teren și a fost încurajată de o atmosferă de acasă, dar recompensa golului de a rotunji jocul nu a venit.

Când nervozitatea l-a stârnit chiar și pe antrenorul brazilian, o greșeală a sârbilor și a geniului individual a fost scânteia de a aprinde emoții.

Portarul Milinkovic-Savic a ținut pasul cu șuturile adversarului, dar într-o respingere după un șut al lui Neymar, Richarlison a împins mingea pentru a începe un recital al triumfului brazilian.

"Vom fi campioni pentru că nu am câștigat de 20 de ani. Echipa este puternică", a declarat Lula da Silva, președintele ales al Braziliei, într-o înregistrare video difuzată pe rețelele sale de socializare, în care apare purtând tricoul verde și sărbătorind acasă primul triumf al Seleção-ului din Qatar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...