Jump to content

[RF-Sport] Germania remizează la 1 cu Spania și încă respiră.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-28T08:29:45-06:

Într-un duel strâns de tactică, cele două echipe europene au obținut un meci corect în Cupa Qatarului 2022.

Fotbalul nu este câștigat pe merit, ceea ce se știe, dar echipa spaniolă a desfășurat unul dintre cele mai estetice și demne jocuri de până acum în Qatar Cup 2022. Nu este vorba de izbucniri individuale din geniul unei crăpături, deși talentul are așa-sutien, ci o consecință a participării echipei, a frumuseții muncii colective.

Așa a obținut rezultatul de ieri, 1-1 cu Germania, deși a marcat primul și a fost ajuns aproape de finalul partidei.

Există un echilibru între tinerii care promit cariere de succes și fotbaliștii pe termen lung. Dar, mai presus de toate, un obiectiv foarte clar de a păstra cel mai bun stil care a condus Spania să fie campion mondial în 2010. Formula este că a popularizat cea mai bună Barcelona și a adoptat în mod natural La Roja regizat de Vicente del Bosque la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Un joc de atingeri rapide, linii scurte și rapide cu jucători care abia primesc deja știu unde este următoarea legătură și nu iau nimic pentru a scăpa de minge. Unul și altul și altul până când sunt în măsură să facă rău.

Foarte curând Spania a avut unul periculos pentru Germania, care a făcut și un pariu inteligent și împreună cu rivala lor au oferit unul dintre cele mai bune meciuri tactice care s-au văzut în acest turneu din emirat. Fotbalul s-a mișcat cu picioarele și a trasat cu capul, la nivelul solului și ca idee abstractă.

Când tânărul Dani Olmo, care joacă în liga germană, a primit mingea pe partea stângă, nu s-a îndoit că mai trebuie să tragă pe poartă, un șut pe care portarul Manuel Neuer l-ar putea arunca pentru a menține intactă echipa teutonă.

Nu au căzut goluri, dar jocul s-a bucurat de imobilitatea sa de ardezie; Iarba era o pânză efemeră care era desenată și diluată cu atacurile și rezistențele ambelor părți.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...