Jump to content

[RF-Sport] Încep vânzările de bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris-2024.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-01T14:40:23-06:00

Vânzările de bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au început oficial, primele înmatriculări înscriindu-se la tragerea la sorți a pachetului olimpic de trei sesiuni începând cu 15 februarie 2023.

Vânzările de bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au început oficial joi, primele înmatriculări înscriindu-se la tragerea la sorți a sesiunilor olimpice de trei sesiuni începând cu 15 februarie 2023.

Întrebați de AFP, organizatorii nu au dorit să precizeze numărul de conexiuni înregistrate.

În total, în această primă fază se vor vinde aproximativ 3 milioane de bilete din cele 10 milioane disponibile pentru Jocurile Olimpice (3,4 milioane pentru evenimentele paralimpice).

Norocoșii care sunt aleși în tragerea la sorți, care se va încheia pe 31 ianuarie 2023, vor primi un mesaj prin care îi vor informa despre schimbarea de vânzări, programată în perioada 15 februarie – 15 martie.

Membrii Clubului Paris 2024 – aproape un milion, potrivit organizatorilor, în acest moment – vor putea profita de primele patru zile pentru a-și alege biletele, în perioada 15-18 februarie. Toți ofertanții câștigători vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a-și face pachetele olimpice de trei sesiuni pentru toate sporturile, cu excepția surfingului în Tahiti, care nu are o casă de bilete. Există o limită de șase intrări pe sesiune și un maxim de 30 de intrări.

Aproape 80 la sută din sesiuni vor fi deschise spre vânzare, iar restul de 20 la sută vor consta în bilete pentru cele mai solicitate finale (baschet, 100 de metri în atletism etc.). Sistemul de emitere a biletelor va fi complet digital pentru a preveni frauda pe cât posibil.

Pentru cei care nu au norocul să fie înfrumusețați la tragerea la sorți, în mai 2023 va începe o a doua etapă de vânzare, de data aceasta a biletelor individuale, din nou cu o remiză. Biletele pentru ceremoniile de deschidere și închidere vor fi, de asemenea, puse în vânzare în această a doua etapă. Și, în sfârșit, la sfârșitul anului 2023, va exista o ultimă șansă de a încerca să accesați locurile olimpice, cu o fază finală de intrări unice.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...