Jump to content

[RF-Sport] Tite își ia rămas bun de la Brazilia cu o "înfrângere dureroasă", dar în "pace".


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-09T14:46:58-06:00

"Înfrângere dureroasă, însă, sunt împăcată cu mine însumi. Finalul ciclului", a declarat antrenorul în vârstă de 61 de ani după meciul de pe stadionul Ciudad Educación, din 9 decembrie 2022. 

Tite și-a luat la revedere de la naționala Braziliei, vineri, cu o "înfrângere dureroasă" împotriva Croației, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, dar a dat asigurări că pleacă "împăcat" cu el însuși pentru munca depusă în cei șase ani și jumătate petrecuți la conducerea Braziliei.

"Înfrângere dureroasă, însă, sunt împăcată cu mine însumi. Finalul ciclului", a declarat bărbatul de 61 de ani într-o conferință de presă după meciul de la Education City.

Antrenorul seleção-ului a anunțat în februarie anul trecut că va părăsi direcția tehnică a campioanei de cinci ori la finalul participării la turneul din Qatar, după ce a preluat conducerea în iunie 2016, după ce a început deja demiterea dunga cu preliminariile sud-americane.

Adenor Leonardo Bachi, numele lor oficial, a condus Canarinha în sferturile de finală ale Rusiei-2018, unde au fost eliminați de Belgia (2-1).

Acum, în Qatar, se încadrează în aceeași fază ca în turneul de acum patru ani și jumătate, deși de data aceasta din penalty-uri (4-2) după ce a remizat cu 1-1 în prelungiri și cu eticheta clară de favorită la titlu.

"Acum a fost un întreg proces, înainte de a fi recuperat. Am avut o secvență întreagă, performanța poate fi evaluată de dumneavoastră", a spus el.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...