Jump to content

[RF-Sport] Franța 3-3 Argentina; Finala Cupei Mondiale va fi definită la penalty-uri.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-12-18T11:45:53-06:image_preview?bc=2022-12-18T11:06:27-06:image_preview?bc=2022-12-18T10:08:30-06:

Lionel Messi, în minutul 108, i-a umplut de speranță pe fanii argentinieni, dar Kyliam Mbappé a marcat al treilea gol al partidei dintr-un penalty pentru a egala scorul la 3-3 și a trimis-o pe campioana mondială să definească din 11 etape.

Două goluri ale lui Kylian Mbappé, un penalty, în minutul 80, și altul în minutul 81, cu un joc excelent asistat de Marcus Thuram, Franța a remizat cu Argentina, scor 2-2, în finala Cupei Mondiale, trimițând duelul în prelungiri.

Golurile lui Lionel Messi și Angel di Maria au dat Argentinei un avans de 2-0 în fața Franței înainte de pauza finalei Cupei Mondiale.

Argentina a dominat complet primele 45 de minute (52 cu prelungiri) și și-a meritat avansul confortabil.

Messi a deschis scorul în minutul 23 din zona penalty-ului, după ce Ousmane Dembele i-a tras călcâiul lui Di Maria după o întorsătură inteligentă din aripa argentiniană.

Messi l-a trimis pe Hugo Lloris într-o direcție greșită de la fața locului pentru a marca al patrulea penalty și al șaselea gol al turneului.

Argentina a dominat complet meciul și și-a dublat avantajul în minutul 36 cu un gol superb al echipei, implicându-i pe Messi și Julian Alvarez, înainte de a-l găsi în spațiu pe Alexis Mac Allister.

Mac Allister i-a pasat lui Di Maria, care l-a învins pe Lloris și a marcat cu 2-0.

Antrenorul francez Deschamps a făcut o dublă înlocuire în minutul 41, înlocuindu-i pe Dembele și Giroud cu Marcus Thuram și Randal Kolo Muani.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...