Jump to content

[RF-Sport] Ronnie Hillman, câștigătorul Super Bowl-ului cu Broncos, moare la vârsta de 31 de ani.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-22T13:43:00-06:00

Fostul fundaș Ronnie Hillman, câștigătorul unui titlu Super Bowl cu Denver Broncos, a murit la vârsta de 31 de ani, după o luptă cu cancerul, a declarat joi echipa NFL.

"Suntem profund întristați de trecerea prematură a fostului Denver Broncos care îl conduce înapoi pe Ronnie Hillman", a declarat franciza într-un comunicat. El a fost o "piesă cheie în timpul celei mai câștigătoare perioade de patru ani din istoria francizei".

"Cu un zâmbet cald și o intensitate calmă, Ronnie a fost desenat de Broncos în 2012 și a devenit un jucător dinamic și un coechipier foarte respectat. El va fi amintit cu drag de organizația noastră", a spus Broncos.

Jucătorul californian a fost ales de Denver cu a 67-a alegere în Draft 2012 și a făcut parte din echipa care a ajuns la Super Bowl în 2014, căzând la Seattle Falcons.

Doi ani mai târziu, Hillman a ajuns într-o altă finală cu Broncos, condusă atunci de Peyton Manning, care de data aceasta a ridicat trofeul învingând Carolina Panthers.

Acel sezon a fost cel mai de succes sezon de rulare înapoi în NFL, graba pentru 863 de metri și marcând șapte eseuri.

După ce a părăsit Broncosul, Hillman a jucat cinci meciuri cu Minnesota Vikings și trei cu San Diego Chargers în campania din 2016, ultima din cariera sa în NFL.

În luna august a anului trecut a fost diagnosticat cu carcinom medular renal, un tip rar și foarte agresiv de cancer, a explicat familia sa săptămâna aceasta pe contul de Instagram al jucătorului.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...