eXceSs RangFort Romania 58 Posted January 13 Share Posted January 13 Cand Voi reveni, multi veti avea pika. stiti de ce ? Pentru ca Cat timp nu am fost ATI fost rai............. voi stiti ce inseamna SA nu platiti 1 luna bostul si hostul si oamenii îmi tine serverul in top si in host inca o luna ???? [ 500+ euro ] Am cuvant si nu ma vand. EU acum nu am pc dar cand voi reveni SA stiti ca pika este placerea mea. doar atat am de zis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLN 4 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Salutare! Timp de 6 zile (16-21 ianuarie) voi fi absent de pe server din cauza unor probleme personale si nu voi avea acces la PC. Am anuntat aici pentru ca topicul anterior facut de excess a fost inchis si nu stiam unde sa o fac. Multumesc pentru intelegere! Edited January 15 by aLN 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantomas 230 Posted January 15 Share Posted January 15 6 hours ago, aLN said: Salutare! Timp de o 6 zile (16-21 ianuarie) voi fi absent de pe server din cauza unor probleme personale si nu voi avea acces la PC. Am anuntat aici pentru ca topicul anterior facut de excess a fost inchis si nu stiam unde sa o fac. Multumesc pentru intelegere! Nici o problema !! Te asteptam inapoi cu drag 😘😘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXceSs RangFort Romania 58 Posted January 26 Author Share Posted January 26 Te pwp si revenire placuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts