Jump to content

TRANSFORM WINDOWS XP IN WINDOWS 7


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre transformarea wind xp in wind 7

 

 

 

 

Windows 7 este lansat si disponibil la download de cateva zile bune, dar nu toate sistemele (laptop / PC) care au instalat Windows xp dispun de resursele necesare pentru a suporta Windows 7

 

Daca nu doriti sau nu puteti din cauza sistemului sa faceti trecerea de la Xp la Windows 7, dar sunteti atras de interfata grafica a noului sistem de operare, puteti folosi un pack care sa va transforme Windows Xp in Windows 7.
 
 
CbpZiqf.jpg
 
Seven Remix 2.0 este o aplicatia care schimba in toalitate interfata grafica a sistemului de operare Windows Xp. Style-ul, sunetele, temele, iconitele, efectele vizuale ale, skins, installerul programelor si alte elemente, vor fi exact ca cele ale Windows 7.
Acest lucru se face prin modificarea unor registrii si prin inlocuirea unor fisiere din Windows care raspund de interfata grafica a sistemului si de sunete.

   

     In caz ca nu sunteti multumit de aceasta aplicatie, ea poate fi dezinstalata complet din Control Panel -> Remove Programs, iar sistemul dvs. Windows XP  va reveni la interfata grafica initiala.

 

 

                                                                                                                      Download : Click

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nu orice rahat de pe nenea google e bun.

 

Se schimba doar vizual, nu si ca performanta, plus ca il strica mai rau. Pentru cei ce nu dispun de resurse suficiente pot opta pentru un windows 7 home basic sau home premium si au rezolvat problema.

 

Seems legit, right?!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...