Jump to content

Playstatio 4 (500GB)


ScooBy^

Recommended Posts

Salut, consola vietii pentru toti gamerii! 
Intr-o buna zi o sa-mi procur o asemenea bijuterie.PlayStation 4 este mediul ideal pentru o experienta de gaming interconectata, care ofera o grafica uimitoare, personalizare inteligenta, integrare sociala si noi caracteristici second-screen. Combinand experientele de gaming captivante cu continutul preferat de divertisment digital si exclusivitatile PlayStation, noul PS4 se concentreaza asupra gamer-ului.
-------
PS4 are in centru un chip special, care contine opt nuclee x86-64 si un procesor graphic de ultima generatie de 1.84 TFLOPS, combinat cu 8GB de memorie GDDR5 ultra rapida. Aceste specificatii usureaza sarcina de dezvoltare a jocurilor si imbogatesc experienta de joc disponibila pe aceasta platforma. Rezultatul consta in jocuri cu o grafica high-fidelity si un gameplay captivant.

--------
Noul DUALSHOCK 4
Controller fara fir (wireless)
Controller-ul DualShock 4 include inovatii pentru a imbunatati experienta de joc, dintre care amintim un nou senzor six-axis si un touch pad. Acestea ofera noi modalitati de interactiune cu jocurile. Noul buton Sharepermite inregistrarea de secvente de gameplay si partajarea lor cu prietenii.

Experienţe de joc partajate
Sa ne jucam impreuna
Alcatuieste noi provocari si partejeaza experientele tale printr-o singura apasare de buton. Apasa butonul "SHARE " de pe controller, treci prin ultimele minute de gameplay, alege tag-ul si intoarce-te la joc – secventa video se va incarca in timp ce te joci. De asemenea, PS4 iti permite sa transmiti jocurile in timp real, trasnformand prietenii tai in spectator care ti se pot alatura in orice moment.

post-4034-0-41223000-1413039091_thumb.jpg

post-4034-0-89269500-1413039091_thumb.jpg

Edited by ScooBy^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...