Jump to content

Ce este Windows Live ID


SiLviu

Recommended Posts

Informatii :


Aţi utilizat dispozitive, aplicaţii sau servicii de la Microsoft? Dacă da, probabil că la un moment dat v-a fost solicitat un Windows Live ID. Nu aţi înţeles niciodată ce este acest ID şi de ce aveţi nevoie de el, sau care sunt avantajele de a-l avea? Dacă vi s-a întâmplat acest lucru, atunci ar trebui să citiţi acest articol, deoarece vom explica tot ce trebuie să ştiţi despre Windows Live ID, numit și Cont Microsoft, în limbajul folosit de Windows 8.


 


Ce este Windows Live ID :


Răspunsul la această întrebare este relativ simplu - Windows Live ID este un cont, compus dintr-o adresă de poştă electronică şi o parolă, pe care îl puteţi folosi pentru a vă conecta la majoritatea siturilor şi serviciilor Microsoft precum: Hotmail, toate serviciile Windows Live (aici fiind incluse SkyDrive şi Messenger). De asemenea, îl puteţi folosi pentru a îmbunătăţi calitatea controlului parental pentru conturile de utilizator folosite de către copii, pe calculatorul dvs. cu Windows 7 sau Windows 8.


wlid1.png


În plus, acest ID este central pentru a folosi toate facilitățile din Windows 8. Cu ajutorul lui puteți accesa magazinul de aplicații și aplicațiile care au capacitatea de a se sincroniza cu serviciile online oferite de Microsoft.


O diferență importantă în Windows 8 este ca nu folosește numele de Windows Live ID ci Cont Microsoft.


 


Am deja un Windows Live ID ? :


Cum puteţi şti dacă aveţi deja un cont Windows Live? Uşor - utilizaţi unul dintre aceste servicii: Hotmail, Windows Live Messenger sau Xbox Live? Dacă da, atunci înseamnă că deja aveţi un cont Windows Live. Utilizaţi aceeaşi adresă de poştă electronică şi aceeaşi parolă pentru a vă conecta la orice alt sit sau serviciu care vă solicită un cont Windows Live.


 


Cum cream un Windows Live ID :


Dacă nu aveţi deja un cont Windows Live, puteţi crea unul, foarte uşor, completând formularele de pe pagina Windows Live Signup Page. Când aţi terminat de introdus datele, Microsoft vă propune să creaţi un cont utilizând unul din serviciile lor de poştă electronică (Hotmail sau Live.com).


Dacă aveţi deja o adresă de poştă electronică de la alt sit şi nu doriţi să creaţi una nouă la Microsoft, o puteţi folosi. Pe pagina de conectare, căutaţi o legătură care spune: "Sau utilizaţi propria adresă de poştă electronică". Daţi clic pe legătură şi aşteptaţi să se încarce un formular puţin diferit de cel iniţial.


wlid2.png


Completaţi adresa dvs. de poştă electronică, parola şi celelalte detalii solicitate, şi contul dvs. Windows Live va fi creat imediat.


Atenţie : Dacă veţi crea un cont Windows Live utilizând o adresă de poştă electronică existentă, este bine să nu folosiţi aceeaşi parolă. Alegeţi o parolă diferită pentru contul dvs. de Windows Live. În acest fel, dacă parola unuia dintre aceste conturi este spartă, "hackerul" nu va avea acces la ambele servicii.


 


De ce sa-mi fac cont ? :


Bănuiesc că vă întrebaţi: De ce ar trebui să îmi îmi creez un Windows Live ID? Ce primesc dacă îl fac?


Răspunsul simplu este - acces uşor la aproape toate produsele, serviciile şi siturile Microsoft. Ar trebui să vă faceţi un cont dacă aveţi în plan să utilizaţi:


  • oricare din aplicaţiile incluse în suita Windows Live Essentials.
  • dispozitive precum: consola Xbox şi serviciul Xbox Live, un media-player Zune sau un telefon Windows Phone 7.
  • un cont de poştă electronică de la Microsoft (Hotmail sau Live.com).
  • doriți să folosiți Windows 8 și toate facilitățile oferite de acest sistem de operare.

Autor : 7 Tutoriale


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...