Jump to content

Android Device Manager iti gaseste telefonul pierdut


SiLviu

Recommended Posts

Pana nu demult, toti utilizatorii sistemului de operare Android erau nevoiti sa instaleze diverse aplicatii cu care isi pot gasi telefonul in caz de necaz. Spre deosebire de cei de la Apple, gigantul Google nu a oferit niciodata un serviciu asemanator „Find my Android”, de care posesorii de iGadget-uri sau Blackberry se bucurau incat din anul 2010.

Asta, pana in aceasta luna, cand Google a luat o masura cu adevarat revolutionara pentru device-urile care folosesc Androidul.Noul serviciu pe care Google l-a lansat va permite localizarea dispozitivului, stergerea datelor sau controlul la distanta.

Android Device Mangager este compus din doua componente: serviciul care se instaleaza pe dispozitivul pe care ruleaza sistemul de operare de la Google si o a doua parte, un control panel pe un site web de pe care iti poti gasi gadgetul sau de pe care telefonul poate primi comenzi.

Este util si pentru cei cu memoria mai scurta care, din obisnuinta, lasa telefonul pe silentios si nu-l mai gasesc. O parte pozitiva a acestei aplicatii  este faptul ca este disponibila pentru orice versiune de la Android 2.2 in sus.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...