Jump to content

Comodo Dragon (Google Chrome Securizat) – Download


ScooBy^

Recommended Posts

jz7LpKg.jpg    Google Chrome este browser-ul deja foarte popular, deja prea batran (ajuns la versiunea 5) si totusi inca vulnerabil in anumite privinte.

A crescut in doi ani cat altii in 7 si imbunatatirile care sa justifice saltul la versiunea 5 nu sunt atat de vizibile. Dar asta e alta poveste… acum vreau sa va prezint Comodo Dragon, un nou browser construit pe platforma Chrome, care aduce un plus de securitate.

Versiunea finala 1.0.0.5 a fost lansata acum cateva zile, fiind un nou produs oferit Gratuit de catre Comodo.
sQtWP59.jpg

Iata ce modificari semnificative exista in Comodo Dragon versiunea 1:

[Nou] Certificate Domain Validation checking warning – verificari aditionale asupra certificatelor SSL folosind tehnologia Comodo
[RemediatClient identification number privacy issue - Chrome stoca si aloca fiecarui utilizator un Id unic ce permitea, cel putin teoretic identificarea fiecarui client (utilizator). Aceasta era o problema de securitate si intimitate a navigarii online.



[Eliminat] RLZ-Tracking capability – Prin aceasta optiune Chrome stoca date despre data, ora si locatia de unde s-a descarcat browser-ul. Comodo Dragon nu contine aceasta caracteristica din motive de securitate.
[EliminatError reporting mechanism – Mecanismul automat de raportare al erorilor folosit de Google transmitea si informatii despre sistemul de operare si alte detalii, ce puteau fi interceptate si citite de un atacator. Browser-ul Dragon nu contine aceasta facilitate.
[EliminatRemote error pages usage – Afisarea informatiilor despre inaccesibilitatea unei pagini web era facuta direct de pe server, in timp ce Dragon o face local. Google transmite de asemenea informatii despre erorile de retea\conexiune internet care generasera imposibilitatea accesarii unui site.

Pentru a afla si alte informatii despre acest browser securizat, accesati link-ul urmator:
http://www.comodo.com/home/internet-security/browser.php


DOWNLOAD Comodo Dragon:
http://download.comodo.com/dragon/DragonSetup.exe

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...