Jump to content

Steam OS - Sistem de operare pentu Gaming


LEGALIZE IT! 1337

Recommended Posts

Steam se extinde cu un nou sistem de operare

Pe parcursul eforturilor noastre de a aduce Steam în sufragerii, am ajuns la concluzia că cel mai bun mediu pentru a oferi utilizatorilor experiența potrivită este un sistem de operare creat chiar în jurul aplicației Steam. SteamOS combină arhitectura și stabilitatea oferită de Linux cu o experiență de joc concepută din start pentru televizor. Va fi disponibil în curând sub forma unui sistem de operare gratuit și independent pentru dispozitivele de gaming din sufragerie.

 


Viața în sufragerie și Steam

Nu va trebui să renunți la jocurile preferate, la prietenii pe care i-ai întâlnit online sau la funcționalitățile Steam pe care vrei să le ai și pe televizor. SteamOS, rulând pe orice dispozitiv din sufragerie, va oferi utilizatorilor acces la cele mai bune jocuri și cel mai bun conținut creat de comunitate.

 

Cu viteza luminii

În SteamOS am reușit să obținem un spor substanțial de performanță în privința procesării video, așa că ne-am concentrat și pe calitatea audio și reducerea lag-ului când sunt folosite perifericele. Iar producătorii de jocuri deja au beneficiat de aceste avantaje odată cu dezvoltarea propriilor titluri pentru SteamOS.

 


Sistem cooperativ

Steam nu este un simplu canal de distribuție, ci o platformă de divertisment cu o răspândire largă, fiecare nou utilizator îmbunătățind și extinzând experiența celorlalți. Odată cu SteamOS, producătorii hardware își vor putea dezvolta produsele mult mai rapid decât au avut până acum posibilitatea. Creatorii de conținut vor putea lua legătura direct cu clienții lor. Utilizatorii vor putea modifica sau schimba orice parte vor a hardware-ului sau a aplicațiilor. Jucătorii vor putea contribui la dezvoltarea titlurilor preferate. SteamOS va continua să evolueze, dar va rămâne un mediu conceput special pentru a susține aceste inovații.

 

Din acestea reiese ca Steam OS este cel mai bun sistem de operare pentru Gaming !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...