Jump to content

Logitech prezintă cea mai avansată tastatură mecanică de gaming din lume.


Nomercy

Recommended Posts

logitech-prezinta-cea-mai-avansata-tasta
 
Tastatura Logitech Orion Spark va fi disponibilă în Europa din luna noiembrie 2014 la un preţ recomandat de 179,99 €.
 
Logitech lanseaza astazi G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard.  Tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive ce ofera o actionare mai rapida cu 25 de procente in comparatie cu oricare alt model de switch mecanic, durabilitate prelungita si iluminare inteligenta.
“Aceasta tastatura este rezultatul unui proces indelung de dezvoltare din partea echipei noastre. Aceasta incorporeaza idelile gamerilor si atletilor eSports care ne-au ajutat la crearea unui dispozitiv mecanic de generatie viitoare,” a precizat Vincent Tucker, director al segmentului Logitech gaming. “Echipa noastra a fost insarcinata cu dezvoltarea unei tastaturi care imbunatateste notabil experienta de gaming, iar Logitech Orion Spark indeplineste aceasta misiune.”
Switch-uri mecanice Romer-G rapide, sensibile, durabile 

 

Orion Spark dispune de noi switch-uri exclusive Romer-G, componente ce nu pot fi gasite intr-o alta tastatura. Dispunand de un punct de actionare de 1,5 mm, switch-urile Romer-G inregistreaza apasarile tastei mai rapid cu pana la 25 de de procente fata de alte switch-uri mecanice de pe piata. Durabilitatea lor este imbunatatita la 70 de milioane de apasari de taste.
Iluminare RGB inteligenta
Iluminarea pentru fiecare tasta a tastaturii Orion Spark poate fi personalizata individual, utilizatorii putand selecta dintr-o paleta de 16,8 milioane de culori. Utilizatorii pot desemna tastele cu culoarea preferata astfel incat sa acceseze rapid diferite comenzi sau sa stabileasca iluminarea in functie de fiecare joc in parte. Iluminarea este centrata in interiorul fiecarui switch si este controlata de o optica precisa, care asigura ca literele inscriptionate pe fiecare tasta sunt iluminate in mod egal.
Integrare Arx Control
Arx Control este o noua aplicatie dezvoltata de Logitech G care functioneaza cu Logitech Gaming Software si care ofera o multitudine de informatii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenta in-game, informatii despre performanta sistemului sau despre comenzile media. Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi continut unic jocului lor. Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele si cauta modalitati de integrare pentru platforma Steam si pentru popularele lor jocuri. Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suporta dispozitivele iOS si Android, oferind astfel acces usor la informatiile Arx Control.
Noua butoane programabile
De asemenea, utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocand comenzi de joc si macro-uri celor noua taste G programabile, ce faciliteaza acces usor si rapid la comenzi complexe. Orion Spark suporta pana la 27 de comenzi pe cele trei profile iar setarea lor este usoara cu ajutorul Logitech Gaming Software.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...