Jump to content

ASUS aduce în România ROG G551 şi ROG G771, două laptopuri de gaming.


Nomercy

Recommended Posts

asus-aducein-romania-rog-g551-si-rog-g77
 
ROG G551 si ROG G771 vor fi expuse in premiera in Romania cu prilejul evenimentului DreamHack Masters Bucharest 2014, organizat in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie la Sala Polivalenta.

ASUS lanseaza in Romania laptopurile de gaming din seriile Republic of Gamers (ROG) G551 si G771, prezentandu-le publicului la DreamHack Masters Bucharest 2014. Noile modele din seria G reprezinta un salt de performanta, fiind dotate cu procesoare Intel Core i7 si placi grafice NVIDIA GeForce GTX, ce ofera putere pentru rularea fluida, la setari inalte, a celor mai noi jocuri.
Laptopurile din seria G isi expun avantajele grafice prin panourile IPS cu unghi larg, oferind pasionatilor de jocuri imagini Full HD. Exista, de asemenea, si o iesire 4K/UHD Trinity Display pentru configuratiile cu mai multe monitoare sau pentru multitasking. Designul distinctiv al serie G afiseaza un finisaj metalic, din aluminiu slefuit, cu margini rosii si un logo iluminat pe capac. Tastaturile sunt concepute in mod special pentru gameri, iar sistemul de racire este eficient si abia perceptibil, inlaturand caldura cu ajutorul unui ventilator silentios. 
Noile serii de laptopuri sunt motorizate de procesoarele Intel Core, inclusiv Core i7, pentru a asigura performanta ceruta de cele mai noi titluri, in timp ce grafica NVIDIA GeForce GTX 850M/860M cu suport Microsoft DirectX 11 ofera efecte grafice precise si animatii fluide. Pentru a face fata puterii uimitoare, seria G dispune de un sistem avansat de racire, care elimina in mod eficient caldura, ventilatorul avand un zgomot redus pentru a nu afecta experienta de joc. 

 

Seria G este disponibila in variante cu ecrane de 15" sau de 17" (G551 si G771) si poate fi echipata cu panouri Full HD (1920 x 1080). Panourile IPS au un unghi de vizualizare de pana la 178 de grade, astfel incat diferentele de culoare sunt minime atunci cand ecranul este privit din unghi larg, atat orizontal cat si vertical. Pasionatilor de jocuri le sunt garantate culorile precise, reale, ce imbunatatesc mai departe experienta de joc.
Tehnologia Trinity Display permite utilizatorilor sa lege laptopul lor din seria G la trei monitoare externe prin HDMI 1.4 sau Mini DisplayPort 1, fiind ideala pentru configuratiile multi-monitor si pentru multitasking. SonicMaster Premium genereaza un sunet bogat, cu claritate de cristal si inalta fidelitate audio, in timp ce ROG AudioWizard dispune de cinci niveluri presetate, croite pentru a se potrivi diferitelor genuri. Multi dintre pasionatii de jocuri in retea folosesc castile. Laptopurile din seria G incorporeaza un amplificator reglat de specialistii din echipa ASUS Golden Ear pentru o experienta de joc mai imersiva. 
Din punct de vedere estetic, seria G emana ADN-ul ROG, afisand un finisaj metalic, din aluminiu slefuit, cu margini rosii si un logo iluminat pe capac. Pastrand tema ROG, seria G dispune de o tastatura chiclet cu taste WASD special marcate pentru navigare mai usoara si un jocuri mai dinamice. Tastele iluminate cu rosu faciliteaza jocurile in medii intunecoase, completand in acest fel mistica ROG.
Dintre modelele disponibile pe piata romaneasca, configuratiile ROG G551JM vor avea preturi cuprinse intre 3800 si 5500 lei (TVA inclusiv), iar cele ROG G771JM vor costa intre 4200 si 7500 lei (TVA inclusiv).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...