SiLviu 3,611 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : as dori un avatar ca asta care il am acum, dar diferit, punetiva imaginatia la incercare Text principal: RF SiLviu Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Rangfort Alte precizari : Textu sa fie pozitionat jos , sau unde s-ar vedea mai bine , la scris sa fie efectul ca la ZuZu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Multumesc, mai astept si ceilalti designeri sa posteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeY 9 Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 (edited) Mi-ati gresit numele RF SiLviu nu "Silviu" fiti mai atenti + ca am precizat ca vreau scrisu cum are si ZuZu Edited October 31, 2014 by RF SiLviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 (edited) Edited October 31, 2014 by Ysay@cRisti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 Multam, e dragut, astept sa posteze toti designerii si apoi o sa aleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 (edited) Multumesc, mai astept si ceilalti designeri sa posteze Multam, e dragut, astept sa posteze toti designerii si apoi o sa aleg Deja e nesimtire.... T/C Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea.Puteti posta in topicul deschis doar in cazul in care vreti sa semnalati o greseala facuta de catre un designer , in caz contrar topicul va fi inchis. Edited November 1, 2014 by HocusPocus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 (edited) Deja e nesimtire.... T/C Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea.Puteti posta in topicul deschis doar in cazul in care vreti sa semnalati o greseala facuta de catre un designer , in caz contrar topicul va fi inchis. Daca nu ai habar de design dc imi inchizi mie cererea? Da am "semnalat" o greseala si anume cea de la nume, ce ti se pare ca am facut asa nefiresc? Pe tine nu te-am vazut sa pui aici o creatie, si chiar vreau sa te vad ce stii, asa ca te astept ! Da i-am multumit lu Cristi ca chiar sa chinuit nu a stat si a privit ca "altii" Asa ca nu mai icnhide topicuri aiurea si pune mana si lucreaza ca nu ai gradu degeaba, s-au il ai? ... asta vom vedea. Edited October 31, 2014 by RangFort # SkiZzO Nu mai fa off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeY 9 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Hocus Pocus are dreptate, daca faci posturi aiurea se inchide topicul, asta e regulamentul si toata lumea trebuie sa il respecte. -Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea.Puteti posta in topicul deschis doar in cazul in care vreti sa semnalati o greseala facuta de catre un designer , in caz contrar topicul va fi inchis. T\C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts