Marmota 1 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 (edited) Descriere: Cand un jucator cu gag iese de pe server va fi salvat intr-un fisier,atunci cand se va conecta pe server va avea gag exact cate minute mai avea cand a iesit de pe server. Autor: Cristi. C Nume plugin: Special Admin Gag Versiune: 1.0 Instalare: Fisierul Special_Admin_Gag.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting Fisierul Special_Admin_Gag.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins Fisierul CC_ColorChat.inc il puneti in addons/amxmodx/scripting/include Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: Special_Admin_Gag.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): amx_autogag_time "3" // minutele pentru gag cand ia autogag amx_gag_minute_limit "300" // limita maxima pentru gag minute amx_gag_minute_in_seconds "60" // minute in secunde amx_gag_tagname "[RangFort]" // pune taguri la gag amx_admingag "0" // poti da si la admini gag daca e egal cu 1, daca e 0 nu poti amx_maxwords "200" // lista maxima de cuvinte in gag_words.ini amx_gagtag "*" // tag-ul din chat Comenzi administrative (se tasteaza in consola si trebuie sa fiti administrator): amx_gag < nume > < timp in minute > - dai gag unui jucator pentru x minute amx_ungag < nume > ii scoti gag-ul unui jucator Module necesare (se sterge ; din fata modulului de mai jos; acestea le gasiti in fisierul amxmodx\configs\modules.ini): -Fakemeta -Engine -Nvault Download: aici Edited November 5, 2014 by soLLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haij 169 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Mie numi merge degeaba primeste gag ca el inca poate sa mai scrie http://i.imgur.com/uiFzkOB.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmota 1 Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Mie numi merge degeaba primeste gag ca el inca poate sa mai scrie http://i.imgur.com/uiFzkOB.png Normal ca nu o sa mearga daca mai ai un alt plugin de gag in ftp. Am testat pluginul pe serverul meu de teste si nu am putut sa utilizez say,sayteam,voice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LondoN eXtream 110 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Stiu pluginul acesta, are buguri. Daca ai 2 in FTP nu o sa iti mearga, si sunetele floodeaza serverul, iti zic sa nu il folosesti. EDIT: O sa vin eu cu o versiune nebuguita curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursu 29 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) sunetele floodeaza serverul Hai ca am mai auzit una buna pe ziua de azi si o sa ma abtin la comentarii.Cat despre plugin ,nu este o versiune finala ci este in stadiul beta ,asta o zice si creatorul pluginului de unde l-ai copiat.Iar pentru cei care doresc un plugin pentru a suspenda dreptul unui jucator de a vorbi chiar si atunci cand da retry recomand pluginul amx_mute! Download: http://www.girlshare.ro/34090635.7 Instalare: mute.amxx -plugins /mute.sma - scripting / mute.txt -data/lang Succes. Edited November 6, 2014 by ursu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KentHD Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 T.C! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts