Jump to content

*Cum sa creezi un logo pentru site-ul tau*


Bubuiee

Recommended Posts

 Logo-ul reprezinta defapt identitatea vizuala a unei companii si unul dintre cele mai importante componente atunci cand vine vorba de identificare si promovare .

 

      INSTRUCTIUNI :

 

1. In primul rand , trebuie sa ta gandesti ce domeniu reprezinta site-ul tau : un site de vanzari , informare etc .

     Apoi gandeste-te ce ai vrea sa exprime logo-ul .

2. Dupa ce ti-ai facut o idee a ceea ce vrei , du-te pe internet si cauta site-uri sau companii ce au aceeasi tematica si analizeaza logo-ul lor . Foarte multe site-uri au drpet logo numele lor si un element grafic.

3. Pastreaza totul simplu , trebuie ca atunci cand un client iti vede logo-ul sa se duca imediat cu gandul la compania si site-ul tau .

4. Dupa ce te-ai hotarat in privinta ideii , deseneaza pe foaie toate ideile tale . Este bine sa ai cat mai multe schite .

5. Dintre toate schitele alege-le pe primele trei cele mai bune . Apoi incepe sa le colorezi , sau daca te pricepi la porgrame grafice , poti face o schita direct pe calculator . Poti folosi Photoshop , InDesign , Illustrator .

6. Este important sa alegi cu grija fontul pe care il vei folosi in logo . Exista mii de fonturi pe internet din care poti alege .

7. Daca nu te-ai hotarat pe care varianta sa alegi , atunci inytreaba-ti prietenii .

8. Daca ai ales varianta finala , poate vrei sa o mai finalizezi putin . Apoi va trebui sa o salvezi intr-un format bun pentru site-ul tau .  Cele mai folosite sunt : .jpg ; .png ; .gif .

9. Pentru fonturi poti cauta aici , iar pentru un program pentru grafica , intra pe Adobe .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...