Jump to content

Lenovo YOGA 3 Pro, un laptop ultrasubtire, cu balama cum n-ai mai vazut


Nomercy

Recommended Posts

lenovo-yoga-3-pro-un-laptop-ultrasubtire

 

Laptopul este extrem de subtire si vine cu dotari precum ecran QHD+, cel mai nou procesor Intel Core M si solutii audio JBL.

 

Lenovo a adus in Romania noul YOGA 3 Pro, un laptop de 13 inch extrem de subtire, care li se adreseaza celor interesati in egala masura de performante hardware, de design si de mobilitate. Primul lucru care iti sare in ochi este balamaua in sase puncte de sustinere, construita din mai bine de 800 de piese din otel si aluminiu. Inginerii companiei si-au dorit un gadget flexibil si plat, astfel ca au imprumutat o idee folosita la bratarile metalice si la ceasuri.

Ultrabookul este usor si subtire. El are o grosime de numai 12,8mm, mai mica decat cea a unui pix. YOGA 3 Pro cantareste 1,19 kg, fiind cu 14% mai usor decat modelul precedent. YOGA 3 Pro vine in trei culori:  Clementine Orange, Platinum Silver si Champagne Gold.

 

Noul produs a primit softul Harmony, care customizeaza calculatorul in functie de ceea ce faceti. Daca cititi un ebook, atunci luminozitatea ecranului se adapteaza imediat, iar gama de culori sufera de asemenea modificari.

Pe de alta parte, daca folositi un software pentru prezentari, Harmony poate activa functia de control a miscarii. Apoi, daca va uitati la un film, softul poate optimiza setarile audio. Harmony poate recunoaste si optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute si folosite aplicatii. De asemenea, poate recomanda si alte aplicatii si ofera scurtaturi catre acestea, spune producatorul.

YOGA 3 Pro are display QHD+ la rezolutia 3200x1800 si sticla Gorilla Glass, rezistenta a zgarieturi.  Experietna este completata cu difuzoarele JBL cu Waves Audio, care ajusteaza automat sunetul in fiecare dintre cele patru moduri in care este folosit laptopul. Chiar daca boxele nu sunt indreptate spre utilizator, sunetul este la fel de clar si curat.

 

 

Inauntrul noul gadget gasim procesor Intel Core M si un spatiu de stocare generos de pana la 512 GB pe SSD, precum si placa video integrata Intel. Utilizatorii pot accesa aplicatii simultan, pot stoca librarii digitale si se pot bucura de o experienta video fluenta. 

YOGA 3 Pro tine utilizatorii conectati mult mai mult timp datorita autonomiei de pana la 9 ore, cat si portului de inalta viteza 802.11 a/c WiFi2.

Yoga 3 Pro este deja disponibil in Romania la preturi de retail pornind de la 5500 RON.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...