Jump to content

Dragosel;0

Manager Server

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About Dragosel;0

 • Rank
  Veteran

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,327 profile views
 1. Acceptat pm cu nick și pass
 2. Dragosel;0

  Model Banlist

  Nick: IP: SteamID: Motiv: Dovada:
 3. Nick : Data si ora : Nick-ul adminului de la care ai primit ban : Dovada (print consola): Informatii suplimentare :
 4. 1. NickName: 2. Data & Ora: 3. NickName-ul Admin-ului Reclamat: 4. Motiv: 5. Dovada: 6. Alte Precizari:
 5. Nick : SteamID : Ore Jucate :
 6. Nickname server: Steam On/Off: Steam ID/Link: Varsta: Experienta amxx?: Ai citit regulamentul?: De unde ai aflat de serverul nostru RS?: Link Ore Jucate : Poti ajuta serverul cu o donatie?: Alte precizari?:
 7. Injuriile/jiginirile aduse staff-ului sunt sanctionate cu ban (temporar 60/permanent). Folosirea de cheat-uri, hack-uri, no-recoil sau orice fel de cod pe server este sanctionata cu BAN PERMANENT (valabil pentru toti). Limbajul vulgar sau abuzul comenzii SAY sunt sanctionate cu gag, urmat de BAN (temporar/permanent). . Reclamele voluntare (intentionate) vor fi sanctionate cu BAN PERMANENT. Comanda RETRY dupa GAG este sanctionata cu BAN 60 de minute. Nick-ul dvs trebuie sa fie in primul rand DECENT si sa aiba minim 3 caractere Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor - In cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata ! Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim, Echipa RS.RANGFORT.RO
 8. ✪ Trebuie să știți bine și regulamentul jucătorilor, pentru a fi siguri că este respectat de către aceștia și bineînțeles să îl respectați și voi. ✪ Nu aveți voie să vă certați între voi. Certurile, înjuriile vor fi sancționate. Adminii sunt obligați să păstreze un limbaj decent și să asigure bunăstarea serverului. ✪ Nu aveți voie să folosiți comenzi intre voi. Ex: admin x kick adminului y. Nu va exista Ex: "a inceput y ca m-a injurat", x este la fel de vinovat daca actioneaza. Veti fi sanctionati cu suspend sau remove, depinde de gravitatea situatiei. ✪ Mapa se schimba in ultimile 5 minute din timpul ramas ✪ Toți adminii trebuie sa frecventeze si forumul pentru a afla noutatile. ✪ intre ora 22:00, 10:00 se va juca doar mapa de_dust2 iar dupa ora 10 se vor da doar mape clasice ✪ Nu aveti voie sa "imprumutati" adminul. Riscati remove. ✪ La orice ban dat sunteti obligat sa aveti si o dovada (ss sau demo). Daca un player este suspect de cod, inainte de a bana acel player, trebuie sa fiti spectator pe el și obligatoriu sa aveti cu el demo. ✪ Nu se va da ban pentru neprezentare poze decat in cazul in care veti avea si un demo ca o dovada. Pozele vor fi doar ca un plus pe care le vor pune pe forum in cazul in care vor lua ban. ✪ Nu aveti voie sa folosiți cod. Veți fi sancționați cu remove+ban permanent. ✪ La o cerere unban sau o reclamație aveti la dispozitie maxim 48 de ore pentru a prezenta dovada. Altfel veți fi sancționați. ✪ Aveți obligația de a verifica un player atunci cand acesta este anunțat ca ar avea cod. ✪ Nu aveți dreptul să banați playerii pentru neprezentare wargods fara a mai avea si un demo pe langa. Acesta este un server respawn si nu mix. Cine banează pentru neprezentare wargods fără a avea și un demo ca dovadă va primi remove.
 9. Aici se vor posta toate anunturile serverului !!
×
×
 • Create New...