Jump to content

@_@KaiN-

Membru

Community Reputation

18 Good

2 Followers

About @_@KaiN-

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Moldova
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

363 profile views
 1. @_@KaiN-

  Recomandă o piesă !

  Denumirea piesei (autor + titlu piesă): DIWer69 - Mama (official song) / DIWer69 Link către aceasta :
 2. @_@KaiN-

  Server cs

  Cele mai bune sunt versiunile noi , au foarte multe Bug uri fixate și serverul rulează mult mai bine . Deci părerea mea e ReHLDS și ultima versiune dropto.
 3. @_@KaiN-

  Plugin rush_bonus

  Merge acel plugin, daca ai urma acei pași sigur ai reuși
 4. @_@KaiN-

  Plugin rush_bonus

  https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=221384
 5. @_@KaiN-

  Cerere Plugin Sank Sound in Romana

  Topic inactiv . T/C
 6. @_@KaiN-

  Cerere plugin

  Da
 7. @_@KaiN-

  [Portofoliu]@_@KaiN-

  New :
 8. @_@KaiN-

  Cerere Banner

  Uite , insa pentru un banner e prea mica acea dimensiune :V
 9. @_@KaiN-

  Cerere Semnatura

 10. @_@KaiN-

  [Portofoliu]@_@KaiN-

  New
 11. @_@KaiN-

  Support tehnic

  Data viitoare încercați să folosiți Quote pentru o structură mai frumoasă în topic. T/C Edit:Topic redeschis la cererea membrului!
 12. @_@KaiN-

  Cerere plugin

  Nu exista asa ceva , bot-ul este pus sa stea la spec non-stop. Poti doar sa scoti cvar-ul si bot-ul sa nu mai fie pe server. Cvar-uri pentru functionarea bot-ului. le adaugi in amxx.cfg P.S. Data viitoare incerca sa scrii titlul cu numele plugin-ului pe care îl vrei. Ex: Cerere plugin - BotSpec. Deoarece poate și alte persoane au acceasi întrebare și se crează un nou topic. Mulțumesc frumos de înțelegere.
 13. @_@KaiN-

  SUPPORT TEHNIC URGENT

  Pai sunt diferite motive care trebuie observate. Serverul poate pica spre exemplu atunci când faci o anumită chestie pe server , iar acea chestie e "buguita". Eu recent am avut o problema la efectul de bomba he , atunci când cineva prindea he-ul , pe monitor ii apărea efect de sânge roșu iar serverul se reseta automat --> era un bug. La fel și tu , poți scoate pluginuri le de care consideri tu că nu prea ai "nevoie" . Și să vezi dacă tot așa se comporta . Btw , te-am rugat să-mi lași fișierul plugins.ini
 14. @_@KaiN-

  SUPPORT TEHNIC URGENT

  Problema e de la pluginuri. Lasă-mi într-un Quote toată lista ta te pluginuri că să știu cu ce te ajut . Și lasă mai multe detalii despre cum pica sv-ul , anume când faci anumite chestii , sau pica la un interval de timp. Toate aceste detalii sunt importante , ca sa știi de unde vine problema . P.S. când bagi un plugin , fii atent și la descriere . Poate acel plugin are ceva module care trebuie activate , sau cvar-uri. Nu incerca sa ei doar amxx și sma. Fiecare plugin are baza lui de rulare .
×