Jump to content

Nyhir

Membru
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • Interests
    Sa iti fac viata grea.

Recent Profile Visitors

876 profile views

Nyhir's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

7

Reputation

  1. Nyhir

    Cerere avatar Nyhir

    Multumesc frumos! Am ales.
  2. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : AvatarTema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Text principal : NyhirText secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : rangfortAlte precizari : Mult succes!
  3. Nyhir

    Cerere Avatar

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : http://imgur.com/Bk3e51A Text principal : FrozeNN Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : rangfort.ro Alte precizari : Mult succes va doresc! Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x250
  4. Nume : Alex Nick : FrozeNN Vârstă : 16 Motiv : Doresc sa fac parte din acest staff deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea ei! Adresa de contact : frozenncs16@yahoo.com Timp alocat forumului : 3-4h/zi Ce secţiuni doreşti să moderezi? Divertisment, Magazin online, IT. De ce ai ales aceste sectiuni? Deoarece aici postez cel mai des. De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Deoarece Ai mai moderat pe IPB? Da Ce înţelegi prin "Post hunt"? Post facut pentru +1. Ce înţelegi prin "Dublu post"? Post facut unul dupa altul in mai putin de 24h Ce înseamnă "Warez"? site-uri piratrate (18+) Ce înseamnă "NSFW"? Not safe for work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? post-hunt este pentru +1 iar off-topic-ul este atunci cand un membru posteaza ceva despre cs iar celalalt spune despre caracterul lui..in concluzie nu au nicio legatura. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? La ''Magazin online'' cred ca nu este nevoie..iar la IT topicuri noi, topicuri informative etc.. Ai citit regulamentul forumului ? Da Multumesc!
  5. Deși nu se va lansa până anul viitor, zvonurile în legătură cu viitorul model de top al celor de la Samsung au început să apară de ceva timp. Ultima informație de acest gen sugerează faptul că Samsung va adapta tehnologia ecranelor sensibile la atingere pentru viitorul Galaxy S7. Totuși, se pare că aceasta nu va fi concepută de Samsung, așa cum se întâmplă în cazul 3D Touch de la Apple, care a debutat pe iPhone 6S. Zvonul sugerează că Samsung caută sprijinul într-o companie denumită Synaptics pentru a implementa tehnologia ClearForce în viitorul telefon de top. Această tehnologie permite mai multe viteze de scrolling, diferite moduri de deblocare a telefonului, noi tipuri de a interacționa cu jocurile și multe altele, în funcție de câtă presiune este exercitată asupra ecranului. Tehnologia este identică cu cea folosită pentru Huawei Mate S. Potrivit celor de la Techradar, zvonurile provin de la un utilizator Weibo, care a mai împărtășit informații despre Galaxy S7, așa că va trebui să așteptăm pentru a demonstra veridicitatea informațiilor. Totuși, ar avea sens ca Samsung să adopte această tehnologie, având în vedere că cei de la Apple au făcut-o deja, odată cu iPhone 6S. În plus, mișcarea s-ar dovedi de bun augur, mai ales dacă se vor folosi de tehnologia ClearForce. Alte zvonuri despre viitorul Galaxy S7 sugerează că acesta va beneficia de o singură variantă, una curbată, cu un ecran de 5.8 inch. Va trebui să așteptăm până anul viitor pentru a vedea cu ochii noștri dacă zvonurile de adeveresc.
  6. Cei care sunt foarte serioşi în ceea ce priveşte plăcuta activitate de gaming pot începe să strângă bani pentru cel mai avansat mouse, noul Razer Mamba. Nu este sub nici o formă un mouse de gaming complet nou în ceea ce priveşte designul. Din acest motiv s-ar putea să vi se pare foarte cunoscut când auziţi prima oară numele de Razer Mamba. Cei de la Razer au modificat însă punctele esenţiale ale noului gadget pentru a-l putea asocia cu afirmaţia ,,Cel mai avansat mouse de gaming din lume.”
  7. Nyhir

    Cerere Avatar

    Multumesc mult!
  8. Revasit, obosit, si lipsit de puteri! Spart, beat si nemancat de ieri!

×
×
  • Create New...