Jump to content

Alexander!

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexander!

  1. New: PSD: http://i.imgur.com/5lqg9mp.png Stock: http://imgur.com/AUfnYVh
  2. Si cu asta vreau sa incheiem discutiile inutile, pt ca nu am venit aici sa ma cert cu lumea fara motiv. Ti se pare ca am zis ca unicorn nu are dreptate? Trebuie sa intelegeti daca voua nu va place asta nu inseamna ca nici la altii nu tre sa le placa. @ Te asigur ca data viitoare nu voi mai veni cu reply , ci direct cu warn . Uita-te ce si cum ai postat , pe urma vii si comentezi.
  3. Pe tine te deranjeaza, la altii le place..si tot asa...
  4. Semnatura este facuta dupa acest tutorial. A trecut ceva timp de cand am facuto si nu mai am PSD-ul.Si in legatura cu avatarele: cu trecerea timpului inveti mai multe stiluri de a lucra mai ales daca nu te tii numai de tutoriale si iti bagi putin nasul prin PS, si nu-mi place sa fac mereu acelasi lucru...
  5. Nume : Alex Nick : Alexander Vârstă : 19 Motiv : Imi place sa lucrez in PS Adresa de contact : Gugu_2612 Timp alocat forumului : De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 2 ani si ceva De ce te-am alege pe tine ? : Lucrez destul de bine in PS,AE.. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Deoarece imi place sa lucrez in ps si sa fac creatii pentru playerii dupa aceasta comunitate Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/12353-portofoliu-alexander/#entry76030Sunt niste creatii mai vechi, altele fara sa fac reclama nu am..
×
×
  • Create New...